Κορωνοϊός: Τρομερό πρωτοσέλιδο της Marca για την κορυφαία 11άδα Ηρώων! (pic)

Κορωνοϊός: Τρομερό πρωτοσέλιδο της Marca για την κορυφαία 11άδα Ηρώων! (pic)

Μάθημα ζωής αποτελεί το πρωτοσέλιδο της Marca, το οποίο παρουσιάζει την κορυφαία ενδεκάδα στη «μάχη» καταπολέμησης του κορωνοϊού. Εδώ δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές, αλλά για Ήρωες!

Ανέκαθεν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πρωταγωνιστές της ζωής δεν ήταν/είναι/θα είναι οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες ή γενικότερα οι αθλητές.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι άλλοι. Γιατροί, νοσηλευτές, πυροσβέστες, στρατιωτικοί και σήμερα στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού μπαίνουν κι άλλα επαγγέλματα: Υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, προσωπικό καθαρισμού, γεωργοί, δυνάμεις ασφαλείας του κράτους, βενζινοπώλες, πωλητές εφημερίδων και υπάλληλοι στα Μ.Μ.Μ, συνθέτουν την κορυφαία ομάδα των τελευταίων ημερών/εβδομάδων. Την καλύτερη ενδεκάδα του πλανήτη!

Όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, δίνουν πραγματική «μάχη» κόντρα στο τέρας του κορωνοϊού και η Marca τους τίμησε με ένα άκρως συγκινητικό, ανατριχιαστικό και προπάντων διδακτικό πρωτοσέλιδο!

«Η ομάδα όλων. Με αυτή την εθνική Ισπανίας θα νίκησουμε σίγουρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Παγκοσμίως όλοι αυτοί οι άνθρωποι δίνουν τον αγώνα τους για να είμαστε όλοι υγιείς και τους ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ