Κορονοϊός: Βήμα-βήμα πώς χειριζόμαστε τα προστατευτικά ρούχα και αξεσουάρ όταν μπαίνουμε και βγαίνουμε σε δωμάτιο ασθενούς

Κορονοϊός: Βήμα-βήμα πώς χειριζόμαστε τα προστατευτικά ρούχα και αξεσουάρ όταν μπαίνουμε και βγαίνουμε σε δωμάτιο ασθενούς

Αυτές τις μέρες πολλοί υγιείς άνθρωποι θέτουν εαυτούς σε αυξημένο κίνδυνο να κολλήσουν τον νέο κορονοϊό, επειδή υποχρεώνονται να φροντίζουν ασθενείς με COVID-19, ή/και να ζουν μαζί τους στον ίδιο χώρο.

Επίσης, ο κορονοϊός έχει αποδειχτεί ιδιαιτέρως μεταδοτικός στους επαγγελματίες υγείας στις διάφορες δομές υγείας όπου εξετάζονται και νοσηλεύονται οι ασθενείς με COVID-19.

Κορονοϊός: Πολύ σημαντικός ο χειρισμός των προστατευτικών ρούχων και αξεσουάρ

Το πώς θα φορέσει ένας γιατρός ή κάποιο μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού τα προστατευτικά του ρούχα προτού εισέλθει στον χώρο ασθενούς με μεταδοτική ασθένεια είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο σημαντικό είναι και το πώς θα τα αφαιρέσει όλα αυτά και όταν εξέλθει του δωματίου με τον ασθενή.

Αυτά είναι καίρια βήματα προστασίας και μη-μετάδοσης του ιού στους ίδιους και σε άλλα άτομα του χώρου.

Σε αυτό το βίντεο, μπορείτε να δείτε βήμα-βήμα τις τεχνικές για το πώς να φορέσετε και να αφαιρέσετε σωστά τα προστατευτικά ρούχα και αξεσουάρ. Οι οδηγίες που θα δείτε έχουν καταρτιστεί από το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ