Έβερτον: «Blue Family» και προπόνηση στο σπίτι

Έβερτον: «Blue Family» και προπόνηση στο σπίτι

Ο Κιν μαζί με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι και τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κένραϊτ, μετέχουν στο πρόγραμμα του συλλόγου με την επωνυμία «Blue Family» και μιλούν καθημερινά με ηλικιωμένους ανθρώπους, φίλους του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται μόνο «δυο τρεις εβδομάδες κανονικής προπόνησης» ώστε να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση, υποστηρίζει ο αμυντικός της Έβερτον, Μάικλ Κιν.
Η ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Αγγλία έχει ανασταλεί – τουλάχιστον – ως τις 30 Απριλίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο οι σύλλογοι της Premier League έχουν προγραμματίσει σύσκεψη για τις 3 Απριλίου προκειμένου να συζητήσουν τι θα συμβεί με τους εναπομείναντες αγώνες.

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και την προετοιμασία, επειδή δεν γνωρίζουμε πότε θα κλοτσήσουμε ξανά την μπάλα», δήλωσε ο 27χρονος Κιν στο «Talksport». «Αν όλοι μας ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που μας έχουν δώσει οι γυμναστές, τότε με δυο-τρεις εβδομάδες κανονικής προπόνησης θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όποτε κι αν αυτό κριθεί πως είναι εφικτό».
Ο Κιν μαζί με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι και τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κένραϊτ, μετέχουν στο πρόγραμμα του συλλόγου με την επωνυμία «Blue Family» (σ.σ. «Μπλε Οικογένεια»). Μιλούν καθημερινά με ηλικιωμένους ανθρώπους, φίλους του συλλόγου.

«Βοηθάμε την κοινωνία, κάτι που είναι σπουδαίο», είπε ο Κιν. «Είναι υπέροχο να ακούς τη χαρά τους όταν τους τηλεφωνούμε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα, αλλά κι αυτοί τη δική μας. Όλοι μας συμμετέχουμε. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί που είναι ηλικιωμένοι ή και απομονωμένοι και αυτό τους δίνει ώθηση για να περάσουν την όλη κατάσταση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ