Ο πιο πιστός οπαδός: Πέθανε από κορωνοϊό ο άνθρωπος που είδε 1.076 σερί ματς της Τσάρλτον

Ο πιο πιστός οπαδός: Πέθανε από κορωνοϊό ο άνθρωπος που είδε 1.076 σερί ματς της Τσάρλτον

Ο Σεμπ Λιούις ήταν μόλις 38 χρονών. Είχε δει 1.076 σερί ματς εντός και εκτός έδρας της Τσάρλτον. Όμως δε θα δει άλλο, αφού ο κορωνοϊός του στέρησε τη ζωή, με την αγαπημένη του ομάδα να ξεκινάει εκστρατεία.

Ήταν μόλις 38 ετών. Και η αλήθεια είναι πως η ηλικία του προκαλεί ανησυχία. Δείχνει πως ο κορωνοϊός δεν αποτελεί μια ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά μονάχα σε ηλικιωμένους. Ο Βρετανός, Σεμπ Λιούις, έσβησε εξαιτίας του θανατηφόρου ιού που σαρώνει τον κόσμο. Έσβησε πριν καλά – καλά φτάσει στα 40 του χρόνια.

Ο Λιούις υπήρξε πιθανότατα ο πιο φανατικός οπαδός όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Πιστός φίλος της Τσάρλτον, δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι από το 1988 έως τις 7 Μαρτίου 2020, ημερομηνία που η Τσάρλτον έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στην Championship πριν ο κορωνοϊός σταματήσει και το ποδόσφαιρο.

Συνολικά; 1.076 συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Για οποιαδήποτε διοργάνωση. Ανεξαρτήτως απόστασης. Σε όλα εκεί. Με ήλιο, σύννεφα, κρύα, βροχές, χιόνια ή καύσωνα. Παντού και πάντα δίπλα της, να την υποστηρίζει με θέρμη.

Μάλιστα, όταν είχε φτάσει τα 1.000 σερί ματς που είδε από κοντά, η Τσάρλτον τον είχε τιμήσει.

Πλέον, ο σύλλογος, αφού ανακοίνωσε την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σεμπ Λιούις, ξεκίνησε εκστρατεία για να κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια του.

Το hastag είναι «#StayhomeForSeb», ήτοι «Μείνετε στο σπίτι για τον Σεμπ», η απώλεια του οποίου επιβεβαίωσε τον κίνδυνο του κορονοϊού. Η ανταπόκριση από τους φίλους της Τσάρλτον ήταν άμεση.

https://twitter.com/CAFCofficial/status/1243113217309761538

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ