Σούπερ μάρκετ πέταξε τρόφιμα 31.000 ευρώ επειδή πελάτισσα έβηξε… πάνω τους

Σούπερ μάρκετ πέταξε τρόφιμα 31.000 ευρώ επειδή πελάτισσα έβηξε… πάνω τους

Κορονοϊός στα… ράφια; Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ όπου μία γυναίκα έβηξε σε τρόφιμα αξίας 31.000 ευρώ, αναγκάζοντας την επιχείρηση να τα απομακρύνει…

Δράστης μία πελάτισσα σούπερ μάρκετ από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, η οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη καθώς έβηξε πάνω σε προϊόντα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πεταχτούν τρόφιμα αξίας 35.000 δολαρίων (περίπου 31.000 ευρώ).

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ στην πόλη Hanover Township και άρχισε να βήχει πάνω σε είδη αρτοποιίας, κρέας και άλλα εμπορεύματα, όπως γνωστοποίησε ένας από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ο Τζόι Φάσουλα, μέσω Facebook.

Στο κείμενό του ο Φάσουλα αποκαλύπτει ότι η γυναίκα είναι γνωστή στην περιοχή, άφησε αιχμές ότι έχει κάποια διαταραχή και πως παρά την οικονομική βλάβη που υπέστη δεν επιθυμεί να κινηθεί δικαστικά εναντίον της.

Δείτε την ανάρτηση:

Το προσωπικό του καταστήματος απομάκρυνε τη γυναίκα από το κατάστημα και κάλεσε την αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αρχές την εντόπισαν και τη συνέλαβαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η γυναίκα μόλυνε σκόπιμα τα τρόφιμα και σκοπεύουν να τις ασκήσουν ποινικές διώξεις μόλις ολοκληρώσει την θεραπεία στην οποία υπόκειται για λόγους ψυχικής υγείας.

Δεν πιστεύουν ότι η γυναίκα είχε κορονοϊό αλλά θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν νοσεί.

Η επιχείρηση αναγκάστηκε για λόγους ασφαλείας να πετάξει όλα τα τρόφιμα με τα οποία ήρθε σε επαφή, με τη ζημία να υπολογίζεται στις 35.000 δολάρια.

Ο Τζόι Φασούλα δηλώνει σοκαρισμένος από το περιστατικό και επισημαίνει ότι είναι κρίμα να πετάς φαγητό ειδικά αυτές τις μέρες που ο κόσμος ανησυχεί για το εάν θα υπάρχει επαρκής ποσότητα τροφίμων στα καταστήματα λόγω της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ