Μια Πορτογαλίδα ξύπνησε από κώμα και η πρώτη λέξη που είπε ήταν «Σάμαρης» (vid)

Μια Πορτογαλίδα ξύπνησε από κώμα και η πρώτη λέξη που είπε ήταν «Σάμαρης» (vid)

Δείτε τον Ανδρέα Σάμαρη να μιλάει στην κυρία η οποία ξύπνησε από κώμα και έλεγε το όνομά του, με την Μπενφίκα να της επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη.

Η Μπενφίκα, μέσα από την επίσημη σελίδα της, έφερε στο φως μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Σάμαρη και μια κοπέλα που ξύπνησε από κώμα, την Ιζαμπέλ Γκόμες.

Η Πορτογαλίδα έπεσε σε κώμα μετά από τροχαίο ατύχημα και όταν ξύπνησε, η πρώτη λέξη που είπε ήταν το όνομα του Έλληνα διεθνή μέσου. Όταν οι άνθρωποι της Μπενφίκα ενημερώθηκαν γι’ αυτό από τους συγγενείς της, της επιφύλαξαν μια έκπληξη.

Ο Σάμαρης της τηλεφώνησε και της μίλησε σε άπταιστα πορτογαλικά, κάνοντας την να τα… χάσει και να συγκινηθεί από τη χαρά της.

Ο Έλληνας μέσος τη ρώτησε για την πορεία της υγείας της, την οικογένεια της και της ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της κατάστασής της. «Δεν το ήξερα, είμαι πολύ χαρούμενος που το έμαθα ότι το όνομά μου ήταν η πρώτη λέξη που είπατε μόλις ξυπνήσατε», είπε ο Σάμαρης.

Μάλιστα η Μπενφίκα περνά και μήνυμα ενόψει των νέων δεδομένων με τον κορονοϊό: «Μην πας, τηλεφώνησε», αναφέρεται στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το video στα social media.

https://twitter.com/SLBenfica/status/1244293237939908608

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ