«Νίκησε» τον κορωνοϊό η Πεϊρό-Μανέν

«Νίκησε» τον κορωνοϊό η Πεϊρό-Μανέν

Η τερματοφύλακας της ομάδας γυναικών της Άρσεναλ, Πολίν Πεϊρό-Μανέν βγήκε νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό!

Η τερματοφύλακας της ομάδας γυναικών της Άρσεναλ, Πολίν Πεϊρό-Μανέν βγήκε νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό! Μία μάχη, όμως, που της άφησε «τρόμο», όπως δήλωσε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η 28χρονη, τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας, ήταν το δεύτερο άτομο στο σύλλογο της Άρσεναλ – μετά τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Μίκελ Αρτέτα – που είχε διαγνωσθεί θετική στον Covid-19. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν στις 16 Μαρτίου, τέσσερις ημέρες μετά την επιστροφή της από τη Λυών, όπου είχε συμμετάσχει με την εθνική σε ένα διεθνές τουρνουά.

«Ήμουν τρομαγμένη. Όλοι οι γιατροί μου έλεγαν πως είχα προσβληθεί από τον κορονοϊό. Είχα όλα τα σχετικά συμπτώματα: πυρετό, κρύωμα, συνεχείς πονοκεφάλους, πρόβλημα στην αναπνοή, κουραζόμουν εύκολα, δεν είχα αίσθηση της γεύσης, δεν μύριζα. Είχα… τσεκάρει όλα τα κουτάκια», εξομολογήθηκε η Πεϊρό-Μανέν.

Η οποία κατέληξε στέλνοντας το δικό της μήνυμα: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω θερμά όλο το ιατρικό προσωπικό που ασχολήθηκε μαζί μου. Ήταν πραγματικά επαγγελματίες και άνθρωποι. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ