Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορωνοϊός – Δραματική έκκληση από τις τράπεζες: Μην συρρέετε στα καταστήματα!

Κορωνοϊός: Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην σπεύδουν στις τράπεζες – «Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά»

Κορωνοϊός – Δραματική έκκληση από τις τράπεζες: Μην συρρέετε στα καταστήματα! | to10.gr

Παρέμβαση για το ζήτημα των ουρών που παρατηρήθηκε στις τράπεζες πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, που διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι τα καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για την ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κορωνοϊό, εκπρόσωπος της ΕΕΤ έκανε έκκληση στους πολίτες να μην συνωστίζονται στις τράπεζες.

«Η σημερινή εικόνα δεν δικαιολογείται μετά τα μέτρα και την πρόνοια που έχει λάβει το τραπεζικό σύστημα. Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά. Είναι σαφές ότι η εξυπηρέτησή μας θα πρέπει να γίνει με αυστηρή προσήλωση των μέτρων που έχουν ληφθεί. Χρειαζόμαστε μια πειθαρχημένη ελευθερία για να έχουμε μελλοντικά μια πλήρη ελευθερία», τόνισε η κυρά Χαρούλα Απαλαγάκη, υπενθυμίζοντας ότι η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχο.

Ήδη, από τις 13 Μαρτίου οι τράπεζες κάλεσαν τους πολίτες να συνεχίζουν την οικονομική ζωή τους από απόσταση χωρίς να πάνε στο κατάστημα. «Οι πληρωμές που μπορούν να γίνουν ψηφιακά έγιναν με ουρές, αδικώντας αυτά τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία», σημείωσε, ενώ έδωσε έμφαση και στην ανάγκη προστασίας των εργαζομένων στα τραπεζικά καταστήματα.
«Κάνουμε έκκληση στους πολίτες, διαβεβαιώνουμε τους ανθρώπους που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ότι θα είμαστε κοντά τους να τους εξυπηρετήσουμε», κατέληξε.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από