Χρόνια πολλά στο σάιτ της… αλήθειας!

Χρόνια πολλά στο σάιτ της… αλήθειας!

Εδώ δεν χωράνε οπαδικά! Ο Βασίλης Δεκάρικος εύχεται χρόνια πολλά στο «εξυγιαντικό» σάιτ που έχει σήμερα, Πρωταπριλιά, την τιμητική του! Για το σάιτ αυτό, κάθε μέρα Πρωταπριλιά είναι!

Διάβαζα μπροστά στο τζάκι το βιβλίο μου (ουάου!!!) προσπαθώντας να «σκοτώσω» την ώρα μου, έγκλειστος, στο σπιτάκι μου στην παραλιακή, χαζεύοντας από τα τζάμια το κύμα να σκάει στην παραλία (ζηλεύετε έ;).

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική αγωνίας με κρουστά) μου ήρθε η ειδοποίηση από to10.gr. Αφήνω στην άκρη το βιβλίο, στο τασάκι το πούρο και πιάνω το κινητό. Ο Πούσκας λέει δεν έλεγε πως είναι γεννημένος Πρωταπριλιά γιατί ντρεπόταν!

Τι λες ρε παιδί μου. Και εκεί πάνω στην φούρια αγαπητοί μου αναγνώστες μου ήρθε η φώτιση!

Μα, πως είναι δυνατόν να το ξεχάσω, δεν μου ήρθε και η ειδοποίηση από το φούμπου.

Χρόνια πολλά και καλά στον συνάδελφο μου και πρωτεργάτη του σάιτ της… αλήθειας που σήμερα Πρωταπριλιά έχει την τιμητική του.

Μα τον Πούσκας, θα το ξέχναγα τελείως. Και είναι αμαρτία, σε αυτά άλλωστε δεν χωράνε οπαδικά, έτσι;

Τι και αν ο Λαλάκης έγινε ξαφνικά ΠΑΟΚ για το καλό του ποδοσφαίρου μας πάντα, όπως και ο Ιβάν που έφερε την «εξυγίανση» παρέα με τον «δικό του» Γραμμένο και τον Τίγρη, βεβαίως-βεβαίως. Και γενικότερα όλοι οι… λαλάκηδες στο συγκεκριμένο σάιτ.

Δεν αλλάζει η παράδοση όμως, η συνήθεια αν προτιμάτε. Πρωταπριλιά γιορτάζουν οι ψεύτες. Γιορτάζουν όλοι αυτοί που το ψέμα το έχουν κάνει επάγγελμα, όλοι αυτοί που έχουν τσακωθεί με την αλήθεια και ας πλάσαραν στην αρχή πως… αντέχουν την «αλήθεια». Η «αλήθεια» βεβαίως-βεβαίως ήταν η «αλήθεια» του Ιβάν όπως αποδείχτηκε γρήγορα αλλά και επίσημα μετά και τα όσα αποκαλύφθηκαν στην πορεία.

Αλλά είπαμε, τέτοια μέρα δεν χωράνε οπαδικά! Για αυτούς κάθε μέρα Πρωταπριλιά είναι. Άντε μωρέ, για το καλό σήμερα γράψτε και καμιά αλήθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ