Ρεάλ Μαδρίτης: Δώδεκα φαίνεται πως… περισσεύουν

Ρεάλ Μαδρίτης: Δώδεκα φαίνεται πως… περισσεύουν

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως επηρεάζει και την «Βασίλισσα» με αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες να βγαίνουν στο... σφυρί το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω κρίσης, θα κληθεί άμεσα να αντιμετωπίσει το ζήτημα του ποδοσφαιρικού «πλεονάσματος» σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού. Τους επόμενους μήνες, ο πιο τροπαιούχος σύλλογος στον κόσμο θα αναγκαστεί να «κόψει» 12 παίκτες από τους 37 (26 στην πρώτη ομάδα και 11 δανεικοί), βάσει συμβολαίων.

Η εκτίμηση δημοσιεύθηκε σήμερα από την As, η οποία υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι δανεικοί θα επιστρέψουν σίγουρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τα μεγάλα ονόματα με αβέβαιο μέλλον στη Μαδρίτη είναι ο Μπέιλ, ο Μόντριτς, ο Λούκας Βάσκεθ, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Θεμπάγιος, ο Βαγιέχο, ο Μαρσέλο και ο Μεντί.

Προς αξιολόγηση παραμένουν, επίσης, οι θέσεις των Μαριάνο και Γιόβιτς, εκτός από εκείνες των δανεικών που έχουν διασκορπιστεί σχεδόν παντού, όπως ο Λούκα Ζιντάν (ένας από τους γιους του «Ζιζού»), ο Ντε Φρούτος και ο Μάνου Χερνάρντο.

Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο ο σύλλογος να παραιτηθεί από τους Όντεργκααρντ, Χακίμι, Μαγιοράλ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Ρεϊνιέρ, Βινίσους Τζούνιορ και Ροντρίγκο. Κατά συνέπεια, η κατάσταση περνά στην κρίση του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ και των ανθρώπων του, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα διαχείρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ