Ουζουνίδης: «O Βλαχοδήμος βοήθησε τον Παναθηναϊκό οικονομικά με τη μεταγραφή του»

Ουζουνίδης: «O Βλαχοδήμος βοήθησε τον Παναθηναϊκό οικονομικά με τη μεταγραφή του»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τη συνεργασία τους και τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

Για την ευκαιρία που έδωσε στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, την οποία όχι μόνο άξιζε, αλλά την αξιοποιεί στοω έπακρο, μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν του ΑΠΟΕΛ μίλησε για τον Έλληνα τερματοφύλακα στην A’ Bola και μεταξύ άλλων ανέφερε.

«Κάθε προπονητής δίνει ευκαιρία σε έναν παίκτη ανεξαρτήτως θέσης, εφόσον προσπαθεί, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και έχει καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του. Αυτό συνέβη και με εκείνον. Είχε την ποιότητα και άρπαξε την ευκαιρία».

Επιπλέον, ο Ουζουνίδης εξήγησε πως η πώληση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα βοήθησε τον Παναθηναϊκό σε μια περίοδο πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα.

«Τώρα δεν έχω επαφή με τον Οδυσσέα, είναι ένα πολύ καλό παιδί που δουλεύει σκληρά και αξίζει όλα όσα του συμβαίνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του, ενώ θυμάμαι πως η μεταγραφή του στην Μπενφίκα βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό εν μέσω μεγάλων οικονομικών προβλήματων. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για τον Παναθηναϊκό αλλά εύκολη για εκείνον».

Κλείνοντας ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε πως. «Είναι λογικό να αισθάνεται πιο άνετα παίζοντας με μία πιο ποιοτική άμυνα. Αυτή η άνεση βέβαια έρχεται και σταδιακά μέσα από την εξάσκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ