Απαγόρευση κυκλοφορίας – Αίγιο: Κυκλοφορούσαν έχοντας στείλει SMS αλλά μετέφεραν… ηρωίνη

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Αίγιο: Κυκλοφορούσαν έχοντας στείλει SMS αλλά μετέφεραν… ηρωίνη

Τους έλεγξαν, έδειξαν τα μηνύματα που είχαν στείλει και μόλις τους άφησαν να φύγουν τους έπεσε στο οδόστρωμα η ηρωίνη που κουβαλούσαν

Είχαν πάρει τα μέτρα τους για να είναι νομότυποι αν τυχόν υποβάλλονταν σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού ένας 41χρονος άνδρας και η 39χρονη σύντροφός τους, ώστε να μεταφέρουν ανενόχλητοι την σημαντική ποσότητα ηρωίνης που σκόπευαν να πουλήσουν!

Όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Αιγιαλείας σταμάτησαν στο Αίγιο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες, τους έδειξαν το SMS για εξαίρεση μετακίνησης και ετοιμάστηκαν να φύγουν. Όμως, την στιγμή που αποχωρούσαν από το σημείο ελέγχου, τους… έπεσε στο οδόστρωμα μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 92 γραμμαρίων!

Οι αστυνομικοί τη βρήκαν αμέσως κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στο ζευγάρι, κατέσχεσαν δύο κινητά και το αυτοκίνητό τους και τους οδήγησαν στον εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγιαλείας, ο οποίος άσκησε και στους δυο δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ