Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

FIFPro: «Χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι, αν δεν τελειώσει η σεζόν»

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) τονίζει μέσω του γραμματέα της πως χιλιάδες άνθρωποι δεν θα έχουν δουλειά αν δεν ολοκληρωθεί ομαλά η χρονιά.

FIFPro: «Χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι, αν δεν τελειώσει η σεζόν» | to10.gr

Το πρώτο μέλημα για την UEFA είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, όπως προκύπτει και από την (άτυπη) κόντρα της με το Βέλγιο και την απόφασή του να τελειώσει άμεσα το πρωτάθλημα, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όμως η συνέχιση της σεζόν μοιάζει η μοναδική λύση ειδικά από τη στιγμή που σκέφτεται πως χιλιάδες θα είναι οι άνθρωποι που δεν θα έχουν δουλειά για μήνες αν δεν τελειώσει η χρονιά.

Από τη μεριά της, η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) τονίζει, μέσω του γενικού γραμματέα της, τον μεγαλύτερο κίνδυνο που κρύβει η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο Γιόνας Μπάερ Χόφμαν είπε πως «η πίεση θα είναι τεράστια αν δεν τελειώσει η σεζόν. Οι σύλλογοι θα έχουν μια τρύπα έξι μηνών στα έσοδά τους. Χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία θα χάσουν τις δουλειές τους, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές».