Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τάκολα: «Η Ιταλία είναι δυνατή και θα ανακάμψει, στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα, μιλάει για τον κορωνοϊό και τον ΠΑΟΚ.

Τάκολα: «Η Ιταλία είναι δυνατή και θα ανακάμψει, στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ» | to10.gr

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα, και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία με τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Είμαι στο σπίτι μου στην Πεσκάρα, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, δεν έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα ακόμη και θα πρέπει να περιμένουμε. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, η Ιταλία είναι δυνατή χώρα και θα είναι καλά σε 1-2 μήνες, τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση.

Αν όλοι μείνουν σπίτι τους, τότε τα πράγματα σε 1-2 εβδομάδες θα είναι καλύτερα, αλλά είναι ώρα να είμαστε υπεύθυνοι. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Θεσσαλονίκη, αλλά είμαι σίγουρος πως η κατάσταση είναι ίδια και εκεί, το πρόβλημα είναι παγκόσμιο, πρέπει να περιμένουμε και ο κορωνοϊός πρέπει να μας ενώσει.

Προσπαθώ να δώσω την μάχη μου κόντρα στον κορωνοϊό, όπως όλοι, μένω σπίτι μου και περιμένω. Θέλω να δώσω χαιρετίσματα στους αγαπημένους μου φιλάθλους, το ασπρόμαυρο του ΠΑΟΚ και όχι της Γιουβέντους είναι πάντα στην καρδιά μου».