Η Λοκομοτίβ Λειψίας έχει πουλήσει 100.000 εισιτήρια για αγώνα με άγνωστο αντίπαλο!

Η Λοκομοτίβ Λειψίας έχει πουλήσει 100.000 εισιτήρια για αγώνα με άγνωστο αντίπαλο!

Απίστευτο κι όμως... γερμανικό. Η Λοκομοτίβ Λειψίας θέλει να... ζήσει παρά την πανδημία, έχει πουλήσει 100.000 εισιτήρια του ενός ευρώ για ματς που δεν έχει ανακοινωθεί ο αντίπαλος και όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί στις 8 Μαΐου.

Τι κι αν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση; Τι κι αν η Λοκομοτίβ Λειψίας κόβει κατά μέσο όρο περίπου 3.000 εισιτήρια ανά παιχνίδι; Εδώ ο σκοπός φαίνεται πως είναι… ιερός. Και ο σύλλογος της 4ης κατηγορίας της Γερμανίας (που κάποτε πάντως ήταν μία από τις μεγάλες γερμανικές ποδοσφαιρικές δυνάμεις) έχει καταφέρει να δώσει μέσω διαδικτύου 100.000 εισιτήρια, χωρίς να κάνει γνωστό τον αντίπαλό της με τον οποίο έχει προαναγγείλει αγώνα στις 8 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, μέλος της ομάδας δήλωσε πως αναμένεται να συμβεί κάτι εκπληκτικό εκείνη την ημέρα, με φωτορυθμικά και θα μεταδοθεί το event σε live streaming. Ωστόσο, δεν έχουν κάνει γνωστό τον αντίπαλο ή τι πρόκειται να γίνει τον Μάιο!

Η Λοκομοτίβ Λειψίας είναι ένας ιστορικός σύλλογος, με 126 χρόνια ιστορίας. Πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Bundesliga το 1903 ως VFB Λειψία, ενώ έχει συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1983, όταν ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιαξ.

Τα εισιτήρια, πάντως, κοστίζουν ένα ευρώ και στόχος είναι να πωληθούν 120 χιλιάδες, αφού η ομάδα θέλει εν μέσω πανδημίας να μαζέψει χρήματα για να συντηρήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν, αλλά και να συντηρήσει τις ακαδημίες της που έχουν 300 παιδιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ