Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σου δείχνει το κούρεμα που πρέπει να έχεις στην καραντίνα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σου δείχνει το κούρεμα που πρέπει να έχεις στην καραντίνα

Εδώ και μερικές εβδομάδες η Ελλάδα και σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα, και οι ελεύθερες μετακινήσεις πλέον γίνονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Εδώ και μερικές εβδομάδες η Ελλάδα και σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα, και οι ελεύθερες μετακινήσεις πλέον γίνονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είμαστε όλη μέρα στο σπίτι, αλλά αυτό είναι ένα αναγακίο μέτρο που όλοι μας οφείλουμε να τηρήσουμε.

Όσο λοιπόν είμαστε στο σπίτι, προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε τις επιπλέον ώρες που μας προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσον αφορά τους άνδρες, πολλοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί στα μαλλιά τους και πειραματίζονται με διάφορα κουρέματα, ωστέ να αποφύγουν να μοιάζουν με τον Τομ Χανκς στον “Ναυαγό”.

Έχουμε δει αμέτρητα βίντεο στα social media, οπου διάφοροι τύποι προσπαθούν να κουρευτούν μόνοι τους, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή, ωστόσο για να αποφύγουμε να δείχνουμε γελοίοι, καλό θα είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 

View this post on Instagram

 

Just had to be done ✂️ #stayhome #staysafe #staystrong GOODNIGHT 🌙

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι γνωστός για τα αμέτρητα hairstyles του, πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου είχε κάνει το “buzz cut” κούρεμα ή κούρεμα με την ψιλή όπως λέμε και στο χωριό μας. Προφανώς ότι και να κάνει ο Μπέκαμ με τα μαλλιά του του ταιριάζει, ωστόσο το buzz cut είναι η καλύτερη επιλογή κουρέματος όσο είμαστε σε αυτο-απομόνωση.

Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία πήραν φωτιά, με πολλούς να λένε ότι θα τον αντιγράψουν και θα κάνουν το ίδιο. Αν λοιπόν σκέφτεστε και εσείς να το δοκιμάσετε, να θυμάστε ότι αυτό το κούρεμα είναι πολύ απλό και απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση, δηλαδή το λούσιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ