Κορονοϊός: Φρίκη – Δολοφόνησε τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει

Κορονοϊός: Φρίκη – Δολοφόνησε τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει

Απίστευτη ιστορία!

Μια πραγματική τραγωδία, που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους συνέβη στις ΗΠΑ, καθώς νεαρός δολοφόνησε τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει λόγω καραντίνας!

Ο Khari Sanford και ο φίλος του Ali’jah Larrue, βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς εκτέλεσαν την Beth Potter και τον σύζυγό της, Robin, πυροβολώντας τους στο κεφάλι όσο εκείνοι κοιμόντουσαν.

2.jpg

Ο λόγος ήταν πως ο Sanford ήταν ζευγάρι με την Miriam Potter, κόρη των δολοφονηθέντων, και δεν μπορούσε να την συναντήσει επειδή οι γονείς της, λόγω καραντίνας της απαγόρευαν είτε να βγει, είτε να έρθει κάποιος στο σπίτι τους.

Σύμφωνα όμως με την κοπέλα, η οποία κρατείται και αυτή, τα κίνητρα της δολοφονίας των γονιών της ήταν η ληστεία και όχι το ερωτικό πάθος. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι γονείς της έχουν σπίτι δεσμίδες με χαρτονομίσματα και είναι πλούσιοι!

Για την ιστορία, η Miriam ήταν υιοθετημένη ενώ οι ερευνητές της αστυνομίας, σύμφωνα με το NBC, είναι σίγουροι για την εμπλοκή της στην δολοφονία, παρά τα όσα αντίθετα ισχυρίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ