Ο Κονέ προσέφερε έξι αυτοκίνητα στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας! (pic)

Ο Κονέ προσέφερε έξι αυτοκίνητα στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας! (pic)

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Παναγιώτη Κονέ που αν και βρίσκεται στην Αυστραλία δεν ξεχνά την Ελλάδα.

Τι κι αν βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης αφού εδώ και σχεδόν έναν χρόνο αγωνίζεται στην Αυστραλία. Ο Παναγιώτης Κονέ δεν ξεχνά την ΑΕΚ και την Ελλάδα κι έτσι πήρε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, καθώς όντας μέτοχος της εταιρείας Europcar, προσέφερε έξι οχήματα, τύπου βαν, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για όλο το διάστημα της υγειονομικής κρίσης.

Ο Δήμος από την πλευρά του με ανακοίνωση του εξέδωσε ευχαρίστησε τον πρώην άσο της Ένωσης γι αυτή την εξαιρετική κίνηση.

H ανακοίνωση του Δήμου:

«Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έπειτα από τις διαρκείς και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε σήμερα 15 Απριλίου 2020, έξι (6) οχήματα (τύπου Van), ευγενική προσφορά του Παναγιώτη Κονέ, μετόχου της εταιρείας Europcar.

Τα οχήματα διατέθηκαν για όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο που καταβάλλουν καθημερινά οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Κονέ και την εταιρεία Europcar που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ