Ανρί: «Είμαστε όλοι μία χώρα αυτή την στιγμή»

Ανρί: «Είμαστε όλοι μία χώρα αυτή την στιγμή»

Το ενωτικό μήνυμα του Τιερί Ανρί για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης λόγω της πανδημίας.

O Γάλλος προπονητής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Τιερί Ανρί, τόνισε ότι αυτό που κάνει περιμένοντας να διαπιστώσει εάν και πότε θα συνεχιστεί η σεζόν στο MLS, είναι να προπονείται και να μαγειρεύει.

«Προσπαθώ να προπονούμε το πρωί και το απόγευμα και να μαγειρεύω, κάτι που χρειάζεται ήδη πολύ χρόνο», είπε ο Ανρί, συνοψίζοντας την ημέρα του κατά τη διάρκεια συζήτησης μέσω διαδικτύου. «Ξέρω ότι ακούγεται βαρετό, αλλά η κατάσταση το κάνει έτσι.»

Όπως και πολλά από τα πρωταθλήματα στη Βόρειας Αμερικής, το MLS σταμάτησε στα μέσα Μαρτίου και έκτοτε σχεδιάζει να επιστρέψει στη δράση. Το MLS είχε στοχεύσει στην επανεκκίνηση της 10ης Μαΐου, αλλά αποδείχθηκε εκτίμηση υπερβολικά αισιόδοξη, φτάνοντας τώρα έως έως τις 15 Μαΐου με αναφορές ότι το πρωτάθλημα εξετάζει επιστροφή τον Ιούνιο.

«Είμαι βέβαιος ότι ο επίτροπος (Ντον Γκάρμπερ ) και όποιος πάρει αυτήν την απόφαση εργάζεται εξαιρετικά σκληρά για να καταλάβει τι πρόκειται να κάνουμε», δήλωσε ο Γάλλος, ο οποίος πέρασε πέντε σεζόν στο MLS με τους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, ως παίκτης . «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να προετοιμαστούμε για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω τι γίνει συμβεί.»

Οι τρεις ομάδες από τον Καναδά, το Μόντρεαλ, και το Τορόντο δημιουργούν επιπλέον προβληματισμό σχετικά με την απόφαση στον επίτροπο Γκάμπερ. Ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες, που έκλεισαν τα σύνορά τους σε μη απαραίτητα ταξίδια τον Μάρτιο, συμφώνησαν να παρατείνουν το κλείσιμο μέχρι τις 18 Μαΐου και θα μπορούσαν να το επεκτείνουν ακόμη περισσότερο.

Αισιοδοξία υπάρχει, αλλά εάν, ωστόσο, το MLS δεν είναι σε θέση να επανεκκινήσει, θα ήταν τεράστια απογοήτευση για τον Ανρί, αφού ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, με μία νίκη και μία ισοπαλία στους δύο πρώτους αγώνες του.

«Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Ανρί, ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ που βοήθησε τη Γαλλία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και παραμένει ο πρώτος σκόρερ της χώρας του.

«Είμαστε όλοι μία χώρα αυτή τη στιγμή. Κατά κάποιο τρόπο όπου κι αν βρισκόμαστε, ανησυχούμε όλοι για τις οικογένειές μας, σκεφτόμαστε πώς είναι όλοι, φροντίζοντας να τηρούμε τους κανόνες μένοντας στο σπίτι. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί ως άνθρωποι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ