Έμερι: «Ο Κριστιάνο είναι ο Ναδάλ και ο Μέσι ο Φέντερερ του ποδοσφαίρου»

Έμερι: «Ο Κριστιάνο είναι ο Ναδάλ και ο Μέσι ο Φέντερερ του ποδοσφαίρου»

Ο Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι για το ποιος είναι καλύτερος και τους συνέκρινε με τους δυο κορυφαίους τενίστες.

Ο Ουνάι Έμερι κλήθηκε να σχολιάσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, προσπαθώντας να αποδείξει ποιος είναι καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν αποφάσισε να συγκρίνει τους δυο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τους δυο κορυφαίους τενίστες του κόσμου, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος είναι σαν τον Ράφα Ναδάλ στο τένις, ενώ ο Αργεντινός σαν τον Ρότζερ Φέντερερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Κριστιάνο είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας όπως ο Μέσι και άλλοι παίκτες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Ράφα Ναδάλ του ποδοσφαίρου και ο Λιονέλ Μέσι θα ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ», δήλωσε ο Έμερι, σε συνέντευξή του στο Eurosport.

Ο Ισπανός προπονητής είναι επί του παρόντος χωρίς ομάδα και αναφέρθηκε και στο μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή είμαι ανοιχτός σε όλα. Να προπονήσω στην Ισπανία, επιστροφή στην Αγγλία ή να πάω σε άλλες χώρες όπως η Ιταλία ή η Γαλλία. Αν με ρωτήσετε πού βλέπω τον εαυτό μου βραχυπρόθεσμα, θα έλεγα την Ισπανία, γιατί νιώθω ήδη ότι θέλω να επιστρέψω στην προπόνηση», αποκάλυψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ