Ουζουνίδης και του χρόνου στον ΑΠΟΕΛ

Ουζουνίδης και του χρόνου στον ΑΠΟΕΛ

Και τη νέα αγωνιστική σεζόν προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανεξάρτητα με το που θα καταλήξει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης, στο πλαίσιο των δηλώσεων που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος της περιόδου 2019-20.

«Ανακοινώνω προσυμφωνία με Ουζουνίδη. Μένουν λεπτομέρειες. Βάλαμε και όριο στο μπάτζετ για την νέα σεζόν. Είναι προφορική συμφωνία και καταλήξαμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Την επόμενη η εβδομάδα θα τα πούμε και από κοντά και θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις», τόνισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη συνέχιση της σεζόν:

«Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση είπε πως οι προπονήσεις θα αρχίσουν 18 του Μάη χωρίς αποδυτήρια και φυσιοθεραπευτές. Και ρωτώ. Σε όλους αυτούς που λένε πως μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πως μπορεί μια ομάδα να κάνει μια ομάδα προετοιμασία 4-5 εβδομάδες και να παίξει; Πως μπορεί με αυτές τις συνθήκες να προετοιμαστεί μια ομάδα που θα πρέπει να προπονούνται 25 παίκτες, 6-7 φροντιστές και όχι μόνο;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ