Δανία και Βουλγαρία επιστρέφουν στη δράση

Δανία και Βουλγαρία επιστρέφουν στη δράση

Στις 29 Μαΐου επιστρέφει το πρωτάθλημα της Δανίας, στις 5 Ιουνίου αυτό της γειτονικής χώρας.

Η Δανία είναι ακόμη μία χώρα που φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στα γήπεδα. Η πρωθυπουργός της χώρας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ενέκρινε τη συνέχιση του πρωταθλήματος, το οποίο πιθανότατα θα ξεκινήσει ξανά στις 29 Μαΐου.

Τον Μάρτιο όταν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, σταμάτησε το πρωτάθλημα, στη βαθμολογία η Μίντιλαντ ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, με 12 βαθμούς περισσότερους από την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα (62 έναντι 50), μετά από 24 αγωνιστικές.

Δράση και στην Βουλγαρία

Σέντρα ξανά θα έχουμε και στην Βουλγαρία όπου σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ομάδα εργασίας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 5 Ιουνίου.

Όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας (BNR), οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου. Η ολοκλήρωση της σεζόν περιλαμβάνει δύο ακόμα αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όπως διευκρινίστηκε από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου, στα πλέι οφ θα γίνουν πέντε αντί δέκα αγωνιστικές που ήταν αρχικά προγραμματισμένες. Σε περίπτωση επιτυχημένης ολοκλήρωσης της σεζόν 2019/2020 ο τελικός για το Κύπελλο της Βουλγαρίας θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου και η έναρξη της σεζόν 2020/2021 στις 25 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ