Οι πέντε παίκτες που άξιζαν, αλλά δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα κατά τον Ρονάλντο (vid)

Οι πέντε παίκτες που άξιζαν, αλλά δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα κατά τον Ρονάλντο (vid)

Σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε ο Ρονάλντο με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε τους πέντε ποδοσφαιριστές που κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να έχουν πάρει τη Χρυσή Μπάλα αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ θυμήθηκε το μεγάλο κάζο της Ίντερ κόντρα στην Λάτσιο το 2002.

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν μέσω Instagram οι Ρονάλντο και Ντελ Πιέρο. Οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου, μνημόνευσαν τις μεγάλες μάχες της Γιουβέντους με την Ίντερ, την εποχή που ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στους «νερατζούρι», με τον Ρονάλντο να μην μπορεί να ξεχάσει την απώλεια του τίτλου το 2002 κόντρα στην Λάτσιο.

«Είχα ήδη συνειδητοποιήσει χάρη σε ένα περιστατικό που έγινε στο ματς με την Αταλάντα, πως το μέλλον μου θα ήταν χωριστό από αυτό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αλλά έπρεπε να τον σεβαστώ και να τελειώσω τη σεζόν. Νομίζω πως εμείς μόνοι μας χάσαμε τον τίτλο στις 5 Μαΐου 2002, δεν μεσολάβησε κάποιος άλλος, γιατί ήμασταν στην κορυφή όταν πήγαμε να παίξουμε το ματς. Η Λάτσιο δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο.

Τις εβδομάδες που είχαν προηγηθεί του αγώνα, υπήρχαν πολλά παράξενα πράγματα όπως φήμες πως ο Αλεσάντρο Νέστα θα ερχόταν στην Ίντερ και εμείς ήμασταν πολύ χαλαροί. Αυτό ήταν τεράστιο λάθος, επειδή η Λάτσιο είχε παίκτες που μπορούσαν να μας κάνουν τη ζημιά οποιαδήποτε στιγμή. Χάσαμε το ματς εξαιτίας της συμπεριφοράς μας.

Αυτή είναι μία πληγή που παραμένει φρέσκια, ειδικά από το γεγονός ότι κάθε 5η Μαΐου ο κόσμος με κάνει tag σε αναρτήσεις στο Instagram με εικόνες που έχουν εμένα να κλαίω. Δεν ξεχνούν την επέτειο. Λέγοντας αυτό θέλω να πω ότι εκτιμώ τις ήττες όπως και τις νίκες, επειδή στο ποδόσφαιρο το σημαντικότερο πράγμα είναι να είσαι εκεί και να αναλαμβάνεις την ευθύνη».

Επίσης, ο Ρονάλντο ονομάτισε και πέντε ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει τη Χρυσή Μπαλα αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Θα έλεγα πως υπάρχουν τέσσερις παίκτες που δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα αλλά θα έπρεπε να την έχουν κατακτήσει: Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Πάολο Μαλντίνι, Φραντσέσκο Τότι και Ραούλ. Θα πρόσθετα επίσης τον Ρομπέρτο Κάρλος, που ήταν δύο φορές στη δεύτερη θέση, πίσω από μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ