Διαλύθηκε η κινέζικη ομάδα που είχε πάρει Καπέλο, Πάτο, Βίτσελ

Διαλύθηκε η κινέζικη ομάδα που είχε πάρει Καπέλο, Πάτο, Βίτσελ

Η Τιαντζίν Τανχάι βαράει... διάλυση λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ήταν ένας από τους συλλόγους που τα τελευταία χρόνια είχε κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ρίχνοντας πολύ χρήμα στην αγορά. Είχε καταφέρει να πάρει προπονητή τον σπουδαίο Φάμπιο Καπέλο και να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές όπως ο Πάτο και ο Βίτσελ. Είχε φτάσει πολύ μακριά στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και αποτελούσε ομάδα… κολοσσό στην Κίνα. Ο λόγος για την Τιαντζίν Τανχάι, η οποία ωστόσο βαράει διάλυση.

Ο φαρμακευτικός κολοσσός που βρισκόταν πίσω από τον σύλλογο και τον υποστήριζε οικονομικά μπλέχτηκε σε νομικές περιπέτειες, αφού ήρθε αντιμέτωπος με πολύ μεγάλες απώλειες. Ο λόγος; Μια διαφημιστική καμπάνια για φάρμακο κατά του καρκίνου, που έφερε πολύ αρνητική δημοσιότητα και μεγάλες… καμπάνες.

Ως εκ τούτου, η ομάδα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, λύση δεν υπήρξε και οδεύει προς την οριστική διάλυσή της.

Την περασμένη σεζόν η Τιαντζίν Τανχάι σώθηκε στο φινάλε έναντι της Σενζέν FC του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, η οποία ωστόσο θα επιστρέψει στην κατηγορία και θα πάρει τη θέση της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ