«Πλακώθηκαν» στα social media Πάμπλο Γκαρσία και Ντιόγκο!

«Πλακώθηκαν» στα social media Πάμπλο Γκαρσία και Ντιόγκο!

Απίστευτες εκφράσεις μεταξύ Πάμπλο Γκαρσία και Ντιόγκο, 12 χρόνια μετά την μπουνιά του Ουρογουανού. Ο Βραζιλιάνος του έδειξε τίτλους, ο Ουρουγουανός του έδωσε ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για ξύλο!

Απίστευτα περιστατικό μεταξύ του Πάμπλο Γκαρσία και του Ντιόγκο που… πλακώθηκαν στα social media δώδεκα χρόνια μετά τον τσακωμό τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός του ΠΑΟΚ είχε ρίξει εν ψυχρώ γροθιά στο στομάτι του Βραζιλιάνου επιθετικού του Ολυμπιακού (σ.σ. με τον Κάκο να μην δείχνει τίποτε…). Και παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, ο Γκαρσία ακόμα και σήμερα δεν έχει ξεχάσει το περιστατικό. Ετσι, στην πρόσφατη επίδειξη… ψευτομαγκιάς, ανέβασε τη φωτογραφία από το χτύπημα, προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Την ημέρα που η αγαπημένη του ομάδα γιόρταζε και ο ίδιος προπονεί μικρά παιδιά, αποφάσισε να ευχηθεί με… μπουνιές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρονια πολλα ΠΑΟΚΑΡΑ μου 94 ΧΡΟΝΙΑ γεματα ΚΑΡΔΙΑ , ΨΥΧΗ και HUEVOS Feliz cumple PAOKARA mio 94 años llenos de corazon alma y huevos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PABLO GARCIA(5) (@charrua5) στις

Ο Ντιόγκο δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του Γκαρσία και του απάντησε, γράφοντας. «Πάμπλο, πες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα δυο δόντια που σου έβγαλα και τους τίτλους που εγώ κέρδισα και εσύ όχι».

Ο Ουρουγουανός απάντησε στον Βραζιλιάνο και του έδωσε… ραντεβού για ξύλο στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ακόμα ρεσιτάλ που δείχνει ξεκάθαρα την αγάπη του προς τη βία.

«Βραζιλιάνε ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άντρας, όχι από πίσω σαν κότα. Όποτε θες, ακόμα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ