Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν δεν τα βρουν πάντως με τα συνδρομητικά, υπάρχει και το κανάλι της Βενετίας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρεμπόδιση συναθροίσεων στις πλατείες

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την επέμβαση της αστυνομίας σε δύο πλατείες της Αθήνας, στην Κυψέλη και την Αγία Παρασκευή και ζήτησαν "δημόσιους χώρους ελεύθερους και κοινωνικούς", και όχι πεδία "καταστολής" και "εκμετάλλευσης από την αγορά".

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρεμπόδιση συναθροίσεων στις πλατείες | to10.gr

Συγκέντρωση μελών της πρωτοβουλίας «Covid -19 : Αλληλεγγύη» Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχε και η Αντιεξουσιαστική Κινησης, Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο άγαλμα του Ελ Βενιζέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την επέμβαση της αστυνομίας σε δύο πλατείες της Αθήνας, στην Κυψέλη και την Αγία Παρασκευή και ζήτησαν «δημόσιους χώρους ελεύθερους και κοινωνικούς», και όχι πεδία «καταστολής» και «εκμετάλλευσης από την αγορά».

Υποστήριξαν ότι με αφορμή τον κορωνοϊό, αυξήθηκε η «εμπορευματοποίηση και η καταστολή στους δημόσιους χώρους» ενώ μοίρασαν φυλλάδια σε περαστικούς.

Στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο πλακόστρωτο της Αριστοτέλους με μια σύντομη στάση έξω από το Α.Τ. Λευκού Πύργου όπου φώναξαν συνθήματα. Η πορεία κατέληξε στην παλιά παραλία.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από