Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γύρισε ο Παράσχος και στο Περιστέρι ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το... 2006
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Χάκερ» εισέβαλε σε διαδικτυακό μάθημα για την Βίβλο και… έπαιξε πορνό

Μπροστά σε ένα... αναπάντεχο θέαμα -και σίγουρα όχι σε αυτό που ήθελαν- βρέθηκαν «μαθητές» της Λουθηρανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σαν Φρανσίσκο

«Χάκερ» εισέβαλε σε διαδικτυακό μάθημα για την Βίβλο και… έπαιξε πορνό | to10.gr

Μπροστά σε ένα… αναπάντεχο θέαμα -και σίγουρα όχι σε αυτό που ήθελαν- βρέθηκαν «μαθητές» της Λουθηρανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σαν Φρανσίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης online μαθημάτων -η πλειοψηφία των οποίων ήταν ηλικιωμένοι- για τη Βίβλο, στις 6 Μαΐου άπαντες δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το CNN, 42 λεπτά μετά την έναρξη του μαθήματος, χάκερ «παραβίασε» την προβολή απενεργοποιώντας τα κουμπιά ελέγχου των υπολογιστών και αντί για της παρουσίασης του μαθήματος για την Βίβλο έπαιξε πορνογραφικό βίντεο.

Μάλιστα, η εκκλησία μετά το εν λόγω συμβάν υπέβαλε μήνυση προς την εταιρία, μέσω της οποία πραγματοποιούσε το διαδικτυακό μάθημα.

Στην αγωγή, οι ενάγοντες κατηγορούν την εταιρία ότι «δίνει προτεραιότητα στα κέρδη και τα έσοδα έναντι της προστασίας των δεδομένων και της ασφάλειας των χρηστών» και ζητούν, μεταξύ άλλων, αποζημίωση για αμέλεια, εισβολή στην ιδιωτική ζωή και παραβιάσεις των κανόνων προστασίας των χρηστών και της ιδιωτικής ζωής.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το CNN, η Εκκλησία υπέβαλε αυτήν την αγωγή μόνο αφότου η εταιρία αρνήθηκε να λάβει σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες της

Από την πλευρά της η εταιρία αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Εκκλησίας ότι δεν έλαβε αμέσως δράση μετά το συμβάν.

«Ήμασταν βαθιά αναστατωμένοι όταν ακούσαμε για αυτό το περιστατικό. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο έντονα καταδικάζουμε αυτήν τη συμπεριφορά» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο CNN.

«Την ίδια μέρα που μάθαμε για αυτό το περιστατικό, εντοπίσαμε τον δράστη, αναλάβαμε δράση για να αποκλείσουμε την πρόσβασή του στην πλατφόρμα και τον αναφέραμε στις αρμόδιες αρχές. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες να αναφέρουν τυχόν περιστατικά αυτού του είδους είτε στο Zoom ώστε να δράσουμε άμεσα ή απευθείας στις αρχές επιβολής του νόμου» κατέληξε.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από