Αυτά τα ζώδια κάνουν το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ

Αυτά τα ζώδια κάνουν το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ

Ξέρεις ποιον πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην καραντίνα...

Ηαπομόνωση στο σπίτι, ακόμα κι αν είσαι μακριά από τον σύντροφό σου, δεν συνεπάγεται και την έλλειψη διάθεσης για σεξ. Σε κάποιες περιπώσεις μάλιστα είναι και πιο έντονη. Για αυτό στρεφόμαστε σε τρόπους που θα κρατήσουν ζωντανή την ερωτική μας ζωή παρά την απόσταση. Ένας από αυτούς ειναι και το τηλεφωνικό σεξ.

Το sexting και τα video chat μπορεί να είναι χρήσιμα για να διατηρήσεις τη σπίθα με τον σύντροφό σου αλλά το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι ακόμα πιο έντονη εμπειρία. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε αλλά και στο χρωματισμό της φωνή σας. Έχει ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από την βιντεοκλήση γιατί ο συνομιλητής δεν έχει να στηριχτεί σε μία σέξι εικόνα. Θα πρέπει να του μιλήσεις πρόστυχα κι αυτό να ξεπεράσει το basic στάδιο του “Τι φοράς;”. Θέλει φαντασία, πάθος, ένταση και τις σωστές λέξεις.

Ας πάρουμε μερικά μαθήματα από τους καλύτερους στο τηλεφωνικό σεξ που είναι τα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Κριός

Ο φλογερός Κριός έχει κυβερνήτη τον Άρη που σχετίζεται με το πάθος, την επιθυμία και τον πόθο. Είναι γνωστός για τις σεξουαλικές του επιδόσεις και είναι ανοιχτός για όλα, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Δεν έχει σημασία αν είσαι στην απογεματινή σου βόλτα όταν θα σε πάρει τηλέφωνο. Όταν είναι σε ερωτική διάθεση, δεν υπάρχει “θα σε πάρω αργότερα”. Είναι ο μάστερ του τηλεφωνικού σεξ γιατί θα σου πει με λεπτομέρεια τι θα έκανε αν ήταν αυτή τη στιγμή μαζί σου, με τρόπο που θα σε εξιτάρει και θα σε κάνει να παρακαλάς για περισσότερα.

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο έχει κυβερνήτη τον Ερμή και ξέρει να χειρίζεται τις λέξεις. Μπορεί να μιλάει μαζί σου για ώρες χωρίς σταματημό. Δίνει προσοχή στη φάση που βρίσκεσαι και έχει μια φυσική ικανότητα να αξιοποιήσει τις σωστές λέξεις για να σε κρατήσει σε εγρήγορση. Ο Δίδυμος κάνει την έρευνά του πιο πριν και είναι πού πιθανό να “ανάψει” διαβάζοντας άρλεκιν παρά βλέποντας πορνό. Οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσει και το σενάριο που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ πιο πάνω από τη βάση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προσεγγίζει όλα όσα κάνει με πάθος και ένταση οπότε μπορείς να περιμένεις ότι θα σε φτάσει η φλόγα του όταν θα κάνες τηλεφωνικό σεξ μαζί του. Μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο να νιώσει άνετα. Από τη στιγμή που θα το νιώσει όμως θα μάθεις για τις μυστικές του σεξουαλικές ιδιορρυθμίες και τις πιο βαθιές του σεξουαλικές επιθυμίες με πολλές λεπτομέρειες. Θα σε κάνουν να ανοιχτείς και για τις δικές σου.

Ιχθύς

Κυβερνήτης του Ιχθύ είναι ο Ποσειδώνας που συνδέεται με τα όνειρα, τις φαντασιώσεις και την δημιουργικότητα. Αυτό το ζώδιο θέλει πάντα να ικανοποιεί τον άλλο και είναι πολύ δοτικοί σε αυτό που χρειάζεται. Έχει επίσης την καλύτερη φαντασία από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τις λέξεις για να δημιουργήσει ερωτικές, ζωντανές εικόνες στο μυαλό σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ