Μάρκος Σεφερλής: Αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε την Έλενα Τσαβαλιά όταν τη γνώρισε

Μάρκος Σεφερλής: Αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε την Έλενα Τσαβαλιά όταν τη γνώρισε

Το ζευγάρι μίλησε για τη ζωή του, τη σχέση του, τις κακόβουλες κριτικές και τα νέα του σχέδια

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά άνοιξαν την καρδιά τους και σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησαν για όλα. Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του, πώς γνωρίστηκαν, για τις κακόβουλες κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και πώς πέρασαν οικογενειακώς την καραντίνα.

Με την καραντίνα ήρθαμε πιο κοντά

Η κουβέντα του ζευγαριού με τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκίνησε από το πώς βίωσαν την καραντίνα. «Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής είπε πως έγραφε ασταμάτητα, αλλά και ότι πέρασε χρόνο με τον γιο του: «Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε».

Μάρκος: Η Έλενα είχε διαπεραστική φωνή

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη γνωριμία του. Μάλιστα ο Σεφερλής αποκάλυψε ότι τον… ενοχλούσε η φωνή της Έλενας. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας, ενώ ο Σεφερλής είπε: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν. «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως.

Έχουμε δεχτεί κακόβουλες κριτικές

Η κουβέντα πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει: «Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Μάρκος Σεφερλής: Δεν έχω ομοφοβία, έχω φίλους ομοφυλόφιλους

Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στον τρόπο που αναπαριστά τους ομοφυλόφιλους στις παραστάσεις του λέγοντας: «Δεν έχω ομοφοβία, έχω φίλους ομοφυλόφιλους, έχω συνεργάτες, τους θαυμάζω γιατί είναι πανέξυπνοι, ταλαντούχοι και δουλευταράδες. Ποτέ δεν έχω ταχθεί εναντίον των ομοφυλόφιλων, γιατί δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, όπως δεν έχω με κανέναν άνθρωπο».

Οι φιλίες στο θέατρο

Το ζευγάρι μίλησε και για τις φιλίες στον χώρο του θεάτρου με την Έλενα Τσαβαλιά να αναφέρει: «Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο».

Παράλληλα, για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

Η νέα εκπομπή του Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε, επίσης, πως από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα νέο εγχείρημα. Όπως είπε: «Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1, το ανακοινώνω πρώτη φορά, από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούργιο project που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο, γιατί έχει στοιχεία από όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια και που αρέσουν στο κοινό».

Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε και το όνομα της παράστασης που θα ανέβει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- φέτος το καλοκαίρι στο Δελφινάριο, η οποία θα φέρει τον σαρκαστικό και συνάμα αισιόδοξο τίτλο «Ευτυχισμένο το 2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ