Αυτό είναι το πρωινό που απολαμβάνει η Jennifer Lopez και διατηρεί αυτούς τους κοιλιακούς

Αυτό είναι το πρωινό που απολαμβάνει η Jennifer Lopez και διατηρεί αυτούς τους κοιλιακούς

Ο σεφ της αποκαλύπτει τι υπάρχει πάντα στο ψυγείο της διάσημης show woman.

ΗJennifer Lopez έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι η ηλικία δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά ένας αριθμός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του Versace τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και την πιο πρόσφατη στο Super Bowl! Η star συνεχίζει να αψηφά τα στερεότυπα της γήρανσης των γυναικών και μοιάζει πιο νέα και υγιής από ποτέ.

Τώρα, ο προσωπικός της σεφ αποκάλυψε τις τροφές στις οποίες στηρίζεται για να διατηρήσει το σώμα της σε καλή κατάσταση (έχεις δει αυτούς τους κοιλιακούς;) και αυτά που αποκαλύπτει σίγουρα δεν είναι αυτά που περίμενες. Ο Kelvin Fernandez, ο οποίος έχει δουλέψει με την JLo τα τελευταία δύο χρόνια, μίλησε στο Us Weekly για όλα όσα υπάρχουν στο ψυγείο του ισχυρού ζευγαριού Lopez- Rodriguez.

«Στο σπίτι τους υπάρχει άφθονο ανθρακούχο νερό, πάντα φρούτα και λαχανικά, όπως φράουλες, παρόλο που η Jennifer δεν είναι fan των φρούτων. Τα παιδιά από την άλλη λατρεύουν τα φρέσκα μούρα», είπε ο Fernandez. «Πάντα στο ψυγείο υπάρχουν χόρτα και πράσινα λαχανικά όπως σπανάκι, αγγούρι και σέλινο, με τα οποία φτιάχνουν άφθονους πράσινους χυμούς». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο J.Lo και ο A-Rod «αγαπούν να ξεκινούν την ημέρα τους με έναν πράσινο χυμό».

Και, προφανώς, το πρωινό δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς λίγο μπέικον γαλοπούλας. «Τα αυγά είναι πάντα τα αγαπημένα της, όπως και το μπέικον Τουρκίας…», πρόσθεσε ο Fernandez. «Λατρεύουν να τρώνε το πρωί λουκάνικο από κοτόπουλο και μήλο, μπέικον γαλοπούλας (είναι must ανά πάσα στιγμή) και τα φρέσκα ​​ασπράδια αυγού. Αυγά καταναλώνουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας». Ο Fernandez λέει πως τα αυγά υπάρχουν πάντα στο ψυγείο μαζί με πολλά υγιεινά (και μερικά ανθυγιεινά) σνακ. «Το ζευγάρι ξέρει τι τρώει σε τακτική βάση, οπότε υπάρχουν πάντα αυγά, υγιεινά σνακ και μερικά junk snacks για τα παιδιά», λέει.

Όσο για το βραδινό, η Lopez αγαπά πολύ το μεξικάνικο φαγητό. «Αγαπούν να έχουν μια ημέρα που την αποκαλούν taco day. Θα μπορούσε να είναι η Τρίτη ή είναι Τετάρτη, δεν έχει σημασία », είπε. «Λατρεύουν τα tacos». Και ο Fernandez καταλήγει: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι τροφοθήκες και το ψυγείο είναι πάντα εφοδιασμένα με τα πάντα».

Στην J.Lo και τον Alex «αρέσει η συνέπεια όταν πρόκειται για τη διατροφή τους, και οι δύο κάνουν εξαιρετική δουλειά, διασφαλίζοντας ότι θα την κάνουν σωστά».

Μπορεί λοιπόν να μην καταφέρεις να έχεις ποτέ ένα προσωπικό σεφ όπως η J.Lo, όμως σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις το πρωινό της ώστε (με πολύ γυμναστική φυσικά) να αποκτήσεις τους απίστευτους κοιλιακούς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ