Πώς ακριβώς θα ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο εν μέσω πανδημίας (videos)

Πώς ακριβώς θα ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο εν μέσω πανδημίας (videos)

Τα ταξίδια ξεκινούν αλλά όλα έχουν αλλάξει

Τα ταξίδια με αεροπλάνο συνεχίζονται, οι πτήσεις θα γίνουν περισσότερες κι εμείς θα βρεθούμε επιβάτες εν μέσω πανδημίας. Όλα όμως αλλάζουν στο ταξίδι με αεροπλάνο και στην εκπομπή Happy Day είδαμε με τον πιο πρακτικό τρόπο τι ακριβώς θα αλλάξει μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως το σέρβις που όλοι θυμόμαστε εν ώρα πτήσης με τις αεροσυνοδούς να προσφέρουν καφέ και νερό, καταργείται. Πλέον, όποιος θα χρειάζεται κάτι θα καλεί το προσωπικό του αεροπλάνου ατομικά.

Οι επιβάτες θα καταφθάνουν με την μάσκα στο αεροδρόμιο ενώ στο αεροπλάνο οι επιβάτες θα τηρούν τις αποστάσεις, θα βάζουν τις χειραποσκευές στη θέση τους κι αν δεν υπάρχει πληρότητα, θα υπάρχουν κενά στις θέσεις.

Η χρήση της μάσκας τονίζεται πως είναι υποχρεωτική στη διάρκεια του ταξιδιού και καλό θα ήταν να μην βγει η μάσκα, τουλάχιστον στην διάρκεια πτήσεων εσωτερικού.

Ο αέρας επίσης θα ανανεώνεται κάθε πέντε με επτά λεπτά στην καμπίνα και θα γίνεται απολύμανση πριν και μετά κάθε πτήση ενώ σταματά και το recycling του αέρα μέσα στην καμπίνα όπως γινόταν στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ