Ποια είναι τα ζώδια που υπολογίζουν τα χρήματα σε μία σχέση;

Ποια είναι τα ζώδια που υπολογίζουν τα χρήματα σε μία σχέση;

Είναι ένα από τα κύρια κριτήριά τους

Σε έναν πλανήτη που κατοικείται από περίπου 8 δισ. ανθρώπους, είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό. Αν όμως το καταφέρεις, τότε είναι λες και κέρδισες το Τζακ ποτ! Για κάποιους άλλους βέβαια, όταν ο άνθρωπός τους έρχεται σε συνδυασμό με ένα… φουσκωμένο πορτοφόλι, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα. Κακά τα ψέματα, υπάρχουν αρκετοί που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το οικονομικό background κάποιου, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε σχέση μαζί του και 5 συγκεκριμένα ζώδια το επιδιώκουν λίγο περισσότερο από άλλα.

Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σου αποκαλύψει ποια είναι αυτά για να έχεις τον.. νου σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πάντα να έχεις μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα του ερωτικού σου τομέα, μέσω της έγκυρης Αστρολογικής Ανάλυσης Σχέσης του Astrology.gr, μίας προσωποποιημένης πρόβλεψης που θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για το μέλλον της σχέσης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Ταυράκια είναι τα πιο… κακομαθημένα και εκείνα που έχουν το πιο ακριβό γούστο. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για τα ρούχα τους, το σπίτι που κατοικούν, το κρασί που πίνουν, αφού ο τρόπος ζωής τους είναι από μόνος του εξαιρετικά ακριβός. Αναζητούν διαρκώς τις απολαύσεις σε κάθε τους επιλογή και έναν σύντροφό με εξίσου εκλεπτυσμένο γούστο για να την μοιραστούνε μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια αποζητούν τόσο τα χρήματα και τις πολυτέλειες, όσο και τη φήμη και την αναγνώριση. Αυτή τους η τάση για προσοχή και συγκέντρωση εξουσίας είναι που καταλήγει σε επιλογή συντρόφων που θα μπορέσουν να θρέψουν τη μεγάλη ματαιοδοξία τους και την αγάπη τους για τα «φώτα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες δεν παρασύρονται τόσο από τον πλούτο, όσο από τη σκέψη πως μπορούν να κατακτήσουν κάποιον πιο ισχυρό από εκείνους. Σημαντικός, επίσης, λόγος είναι κι ότι θέλουν να έχουν άνεση και να καλοπερνούν κι όχι να μιζεριάζουν. Τα χρήματα, λοιπόν, είναι ένα μέσο που τους εξασφαλίσει ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες, διασκεδάσεις, ταξίδια και… πάρτι! Ειδικότερα αν ο σύντροφός τους είναι εξίσου ελεύθερο πνεύμα με εκείνους, ξέρουν πως παρέα θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για μία ζωή γεμάτη προκλήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δύσκολα θα παρασυρθεί από παιδικές φαντασιώσεις, ρομάντζα και όνειρα, αφού έχει διαρκώς το μυαλό του προσηλωμένο στους στόχους και την επιτυχία του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα χρήματα είναι ένα παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση του. Ξέρει ότι η έλλειψή τους φέρνει γκρίνια και παράπονα, ενώ οι ακάλυπτες ανάγκες της καθημερινότητας μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, χρήμα και εξουσία είναι αφροδισιακά στοιχεία, γι’ αυτό έχουν την τάση να μαγνητίζονται από ανθρώπους, που είναι στην κορυφή, σύμφωνα με τα στάνταρ τους. Όσο πιο υψηλός είναι ο στόχος που έχουν βάλει στο μυαλό τους, τόσο πιο δυνατοί θα νιώθουν μόλις τον κατακτήσουν. Δεν τους απασχολούν τα χρήματα σε πρακτικό επίπεδο, επειδή μπορούν να τους εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή, αλλά ως ένα τρόπαιο που πρέπει να διεκδικήσουν.

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι άνθρωποι του ίδιο ζωδίου, χωρίς να είναι απαραίτητο πως όλοι τα παρουσιάζουν στον ίδιο βαθμό. Για ακόμη πιο συγκεκριμένες προβλέψεις, μην ξεχνάς πως η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης, είναι η «πυξίδα» που θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές και κατευθύνσεις, για εσένα και τον σύντροφό σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ