Λίτσα Πατέρα: Είχα προβλέψει την πανδημία από τον Σεπτέμβριο

Λίτσα Πατέρα: Είχα προβλέψει την πανδημία από τον Σεπτέμβριο

«Η αστρολογία με οδηγεί απευθείας στον Θεό - Κάτι είναι από πάνω»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την πίστη της στον Θεό και διευκρίνισε ότι είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού από τον Σεπτέμβριο.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και δεν έχουν βρεθεί ακόμα δύο πλανήτες, επομένως πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις. […] Η αστρολογία με οδηγεί απευθείας στον Θεό και θα σου πω γιατί. Όταν λες «την τάδε εποχή», πολύ πιο νωρίς, «θα γίνει το τάδε πράγμα» και γίνεται, τι λες; Κάτι είναι από πάνω! Εγώ λέω ότι είμαστε σαν σκοινάκια» είπε και πρόσθεσε: «Είχα προβλέψει την πανδημία στον επετειακό «Αστρολόγο» του Σεπτεμβρίου».

Η ενασχόλησή της με την αστρολογία, όπως είπε, έγινε μετά την απώλεια ενός φίλου της, που την έσπρωξε σε άλλα μονοπάτια, προσπαθώντας να βρει απαντήσεις. Αρχικά, όπως διευκρίνισε, είχε αποφασίσει να σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία.

Η Ελένη Μενεγάκη και η σχέση με τον ΑΝΤ1

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Alpha και δεν θα βρίσκεται σε κανένα κανάλι τη νέα σεζόν.

«Είναι εξαιρετική, ακούει πολύ, έχει διαίσθηση. Έχει διαβάσει πολύ. Εκείνη ήταν που με παρότρυνε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο» είπε η αστρολόγος.

Η κ. Πατέρα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον ΑΝΤ1, έναν τηλεοπτικό σταθμό που νιώθει, όπως είπε, σπίτι της.

«Μου έγιναν προτάσεις με καλά χρήματα. Την εποχή εκείνη έδιναν χρήματα για να φύγεις. Νιώθω, όμως, τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι, σαν οικογένειά μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα, είπα: «Είμαι στον φυσικό μου χώρο»» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αγάπησα πολύ τον πρόεδρό μας, τα παιδιά τώρα, έχουν γίνει οικογένεια. […] Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους, με τα παιδιά. Έπεσαν πολλά χρήματα, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο, γιατί μέσα από την πορεία που διαγράφουμε -ο καθένας έχει ανάγκη από τα χρήματα- είναι το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι, τι θες να «προδώσεις» για κάτι άλλο που είναι άγνωστο, που δεν το ξέρεις. Δεν το μετάνιωσα ποτέ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ