Τζένιφερ Άνιστον: Αυτή είναι η ολόγυμνη φωτογραφία της που… σαρώνει!

Τζένιφερ Άνιστον: Αυτή είναι η ολόγυμνη φωτογραφία της που… σαρώνει!

Η μια και μοναδική φορά που η αγαπημένη star βγήκε από τα ρούχα της!

Είναι μια από τις ομορφότερες (αν όχι η ομορφότερη) star του Χόλιγουντ. Οι παπαράτσι κάνουν… ουρά για μια φωτογραφία της, ενώ όλοι αναζητούν έστω και μια να φοράει μόνο το άρωμά της. Η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο έχει μόλις μια φωτογραφία γυμνή και αυτή πλέον δημοπρατείται.

Ο 60χρονος Αμερικανός φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ, στην προσπάθεια του να ενισχύσει τον αγώνα κατά του COVID-19, προσφέρει σε δημοπρασία 25 από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες διασήμων που έχει αποτυπώσει με τον φακό του.

Μεταξύ των φωτογραφιών που θα δημοπρατηθούν βρίσκεται και το διάσημο γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Άνιστον, του 1995. Μάλιστα πόζαραν και οι συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια» στον φακό του διάσημου φωτογράφου.

Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει γυμνή στο φακό του Μαρκ Σέλιγκερ τον Νοέμβριο του 1995 για το εξώφυλλο του περιοδικού Us που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1996.

Όπως δηλώνει ο φωτογράφος, που έχει γίνει γνωστός για τα εξώφυλλα του περιοδικού Rolling Stone και τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά GQ και Vanity Fair, η… γυμνή Τζένιφερ «εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω».

Στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με με την Red Carpet Advocacy και τον οίκο Christie’s ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Λόπεζ, των U2, του Τομ Χανκς, του Κερτ Κομπέιν, της Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ολόγυμνη φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ