Χαμός στην Καλαμαριά: Κλείδωσε τους διαρρήκτες μέσα στην πολυκατοικία

Χαμός στην Καλαμαριά: Κλείδωσε τους διαρρήκτες μέσα στην πολυκατοικία

Η αστυνομία συνέλαβε και τους 4 ληστές.

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών συμμορίας που ενέχονται σε περιπτώσεις ληστείας οδήγησαν οι άμεσες ενέργειες Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 23, 26, 22 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας», «Ληστείας» και «Κλοπής».

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, τρεις εκ των συλληφθέντων, διέρρηξαν μπαλκονόπορτα οικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα.

Προσερχόμενος στο σπίτι του ο 48χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, αντιλήφθηκε την παρουσία των ανωτέρω και προκειμένου να ειδοποιήσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης κλείδωσε την κεντρική θύρα της πολυκατοικίας, την οποία αφού παραβίασαν, επιτέθηκαν σε βάρος του προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία τους και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε έτερο μέλος της συμμορίας.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες, εντόπισαν άμεσα στην περιοχή του Ευόσμου τα μέλη της συμμορίας τα οποία και συνέλαβαν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Υπόθαλψης» και «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος», καθώς μέσα στο σπίτι του είχε κρύψει δύο μέλη της συμμορίας, προκειμένου να μην συλληφθούν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, μέρος των οποίων ανήκουν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

1-5.jpg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ