Θυμάσαι τη Βίκυ Καγιά στα 15 της; Δε θα το πιστέψεις…

Θυμάσαι τη Βίκυ Καγιά στα 15 της; Δε θα το πιστέψεις…

Έχει αλλάξει καθόλου;

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα μοντέλα της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε το modelling όταν ήταν μόλις 14 ετών και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια τρομερή πορεία σε αυτόν τον χώρο. Έχει δουλέψει με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και με σχεδιαστές του εξωτερικού. Έχει ζήσει κι έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη και αν υπάρχει κάτι που μπορείς με βεβαιότητα να πεις, είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Την έχουμε δει σαν μοντέλο –ακόμη τη βλέπουμε- την έχουμε δει σαν ηθοποιό, την έχουμε δει και ως παρουσιάστρια, και κάθε φορά ήταν όλο και καλύτερη. Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε μέσα από το Greece’s Next Top Model, αλλά και το Shopping Star. Δύο παρόμοιες περίπου εκπομπές, με μία Βίκυ Καγιά εντελώς διαφορετική όμως. Στο GNTM είναι πραγματικά μια όαση με τις ατάκες και όλα αυτά που λέει, ενώ στο Shopping είναι κάπως πιο professional δίνοντας στιλιστικές συμβουλές.

Κι ενώ έχουμε μπει στη διαδικασία προετοιμασίας για το Greece’s Next Top Model 3, το οποίο θα περιλαμβάνει και αγόρια αυτή τη φορά, είδαμε μια φωτογραφία throwback της παρουσιάστριας, που μας ξάφνιασε. Έχεις δει καθόλου ή θυμάσαι τη Βίκυ Καγιά όταν ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο; Ήταν μόλις 14 ετών και ήταν πραγματικά μια κούκλα (κι εννοείται ακόμη παραμένει.

Μια τέτοια φωτογραφία λοιπόν ανέβασε η ίδια στο Instagram account της πριν από κάποιες ώρες. Σε εκείνη τη φωτογραφία της η οποία ήταν και από κάποια συνέντευξή της σε περιοδικό μάλλον, είναι 15 ετών και είναι μια κούκλα πραγματικά. Πιστεύουμε πάντως πως αν εξαιρέσεις το γεγονός πως έχει μεγαλώσει, δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ