Αποσύρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης

Αποσύρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανακοίνωσε μέσω των social media ότι κρεμάει τα παπούτσια του, σε ηλικία 35 χρόνων.

Μετά από μια αξιομνημόνευτη καριέρα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Τζίολης που εντός συνόρων αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, είχε μακρά καριέρα στο εξωτερικό όπου αγωνίστηκε σε Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης με την οποία έπαιξε στον τελικό του ΟΥΕΦΑ το 2009), Ιταλία (Σιένα), Ισπανία (Σανταντέρ), Γαλλία (Μονακό), Κύπρο (ΑΠΟΕΛ), Τουρκία (Καϊσερίσπορ), Σκωτία (Χαρτς) και Σαουδική Αραβία (Αλ-Φαΐχα).

Παράλληλα, φόρεσε 75 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας με την οποία αγωνίστηκε στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 ενώ ήταν στην αποστολή και το 2014 στην Βραζιλία.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

«Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε. Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ