Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα

Δύο βίντεο που ίσως οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», είπε η 34χρονη στο Star.

«Αυτή μου έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο»
Όπως αποκάλυψε, ο δικηγόρος της όμορφης Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, «έδειξε» τη γυναίκα που της πέταξε το καυστικό υγρό.

Ο κ. Απόστολος Λύτρας σε συνέντευξή του το μεσημέρι του Σαββάτου (23/05) στον ΣΚΑΪ,ωανέφερε ότι το πρωί χτύπησε το τηλέφωνό του, με την μητέρα της Ιωάννας να βρίσκεται στην άλλη γραμμή. Η 34χρονη, που ακόμα βρίσκεται σε σοκ, φαίνεται ότι βρίσκει την άκρη του νήματος, καθώς, όπως είπε ο κ. Λύτρας, σήμερα τον κάλεσε στο νοσοκομείο για να του δώσει πληροφορίες.

Η 34χρονη Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Η 34χρονη θα δώσει όλες τις πληροφορίες στην Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει άλλη τροπή.

Υπενθυμίζεται, ότι όλες αυτές τις ημέρες, η Ιωάννα ήταν κατηγορηματική και τόνιζε ότι δεν είχε κάποια ερωτική αντιζηλία με άλλη γυναίκα.

Το προφίλ στο Facebook με τα υβριστικά μηνύματα
Η φρικιαστική επίθεση απασχόλησε μεγάλο κομμάτι της εκπομπής «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Καταθέσεις μαρτύρων και σωρεία νέων πληροφοριών έφτασαν στην εκπομπή δίνοντας νέα στοιχεία σχετικά με τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα, με τους τηλεθεατές να βοηθούν για τον εντοπισμό της μέσω δικής τους έρευνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλεθεατής της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην 34χρονη, καταγράφοντας τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της. Παράλληλα, ένας άλλος μάρτυρας επικοινώνησε αργά τη νύχτα με την εκπομπή και υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο.

Άνδρες της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ήταν εξαιρετικά τυχερή αλλά παράλληλα είχε καταστρώσει πολύ καλά το σχέδιο της με αποτέλεσμα να μην αφήσει ίχνη.

Για τον λόγο αυτό οι Αρχές ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, ο οποίος ίσως βρισκόταν έξω από το κτήριο που έγινε η επίθεση προκειμένου να ενημερώσει την δράστιδα ότι η Ιωάννα μπήκε και μάλιστα μόνη της.

Την ίδια στιγμή οι άνδρες της ΕΛΑΣ που συμμετέχουν στις έρευνες συνεχίζουν να καλούν συγγενείς και φίλους ώστε να βρουν την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο.

«Έχω αρχίσει να λυγίζω» – Συγκλονίζουν ο πατέρας και ο αδερφός της 34χρονης
Λεπτό από το πλευρό της δεν έχει φύγει η οικογένεια της 34χρονης Ιωάννας. Οι δικοί της άνθρωποι της δίνουν κουράγιο για να παραμείνει ψύχραιμη και να αντιμετωπίσει τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν.

Ο πατέρας και ο αδερφός της μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Star αναφέροντας: «Σταθερή είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο» είπε ο αδερφός της 34χρονης, ενώ τόνισε πως η αδερφή του δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έχει κάνει. «Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση» συνέχισε.

Ο πατέρας της ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Βλέπει λίγο θολά. Φαντάσου τι σόι κάψιμο έχει κάνει» είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονίζει η χειρούργος
Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε η χειρουργός του Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου, Επιμελήτρια της Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων, Μαρία Καλοφώνου την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, μόλις λίγα λεπτά από την στιγμή που είχε ολοκληρώσει το χειρουργείο.

Η γιατρός μιλώντας στο Mega είπε: «Αφαιρέσαμε τμήματα από το νεκρό δέρμα. Τα καλύψαμε με κάτι που αποκαλείται τεχνητό δέρμα και θα της δώσει την βάση για την αποκατάστασή της στο μέλλον. Σήμερα, ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο γιατί ήταν το πιο επείγον. Το μάτι της ήταν καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και κάθε μέρα αξιολογείται».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα υπάρξει η μέρα που θα γίνει εντελώς καλά είπε: «Η κοπέλα δεν μπορεί να γίνει τελείως καλά το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως. Δεν θα έχει την εικόνα που θα είχε πριν. Δεν θα της αρέσει η εικόνα που θα έχει. Δεν θα είναι μια εικόνα για την οποία θα είναι χαρούμενη. Την έχω ενημερώσει γιατί συζητήσαμε λίγο και δεν την κούρασα. Θέλω να περάσει λίγος καιρός να ηρεμήσει και ξέρει ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ