«Στη λίστα της Γαλατασαράι ο Μπακασέτας»

«Στη λίστα της Γαλατασαράι ο Μπακασέτας»

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι στην πόρτα της εξόδου από την Γαλατά που σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα.

Η εξαιρετική σεζόν του Τάσου Μπακασέτα με την Αλάνιασπορ μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει στην Τουρκία. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ κατέγραψε 10 γκολ και 5 ασίστ σε 33 ματς με την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ και σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, βρίσκεται στη λίστα της Γαλατασαράι.

Η Γαλατά αναμένεται να αλλάξει πολλά στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι κι ένας από αυτούς που φαίνεται πως θα αποχωρήσουν είναι ο Γιουνές Μπελχαντά από τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι καθώς έχει πολλά σκαμπανευάσματα στην απόδοσή του ενώ παίρνει και αρκετά λεφτά.

Έτσι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «aslanarenasi.com» πρώτος στόχος της είναι ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός. Το ρεπορτάζ μάλιστα επισημαίνει πως η Γαλατά σκοπεύει να δώσει 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει ενώ στέκεται και στο ότι η Αλάνιασπορ απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι τον Μπακασέτα, δίνοντας μόλις 700 χιλ. ευρώ στην ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ