Η Δόμνα Κουντούρη του «Fame Story» έγινε θέμα στο ABC

Η Δόμνα Κουντούρη του «Fame Story» έγινε θέμα στο ABC

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να είναι... μουσικός του δρόμου κάτω από την Ακρόπολη

Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο δημοφιλές talent show Fame Story, την σεζόν 2003-2004, έγινε θέμα στο ABC News.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να είναι… μουσικός του δρόμου κάτω από την Ακρόπολη, καθώς νιώθει την ανάγκη να επικοινωνεί τη μουσική της με τον κόσμο. Εκεί την συνάντησε και το αμερικανικό δίκτυο ABC News, που βρέθηκε στην Αθήνα για ρεπορτάζ, και την συμπεριέλαβε στο σχετικό θέμα που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση.

Μιλώντας γι’ αυτό στην εκπομπή «Ευτυχείτε» , η Δόμνα Κουντούρη δήλωσε: «Για να μην σκουριάσω και επειδή έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, συχνάζω στην Αεροπαγίτου. Εκεί που παίζαμε βλέπω μπροστά μου μία κάμερα και ρώτησα μια κοπέλα από πού είναι, από ποιο κανάλι. Και μου λέει ABC News και μένω σύξυλη. Με ρωτήσαν για τον κορωνοϊό, πώς ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα…» είπε χαρακτηριστικά ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η Δόμνα Κουντούρη έχει γράψει και σχετικό τραγούδι για την πανδημία με τίτλο «Corona virus απ τη Γιουχάν» το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ