Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορονοϊός: Χαμός σε υπαίθριο πάρτι… τόπλες – Απίστευτες εικόνες (pics)

Σκηνές συνωστισμού σημειώθηκαν σε ένα ακόμα πάρτι. Αυτή την φορά στο εθνικό δρυμό North York Moors National Park, στην Βρετανία.

Κορονοϊός: Χαμός σε υπαίθριο πάρτι… τόπλες – Απίστευτες εικόνες (pics) | to10.gr

Σε «rave» πάρτι σε έναν καταρράκτη στον εθνικό δρυμό North York Moors National Park, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες νέοι αφήνοντας πίσω τους μπλουζές (οι κοπέλες χόρευαν topless), πάνες και μπουκάλια, προκαλώντας τον αποτροπιασμό των κατοίκων της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Mirror, ο καταρράκτης στο Beck Hole κατακλύστηκε από νέους που παραβίαζαν τους κανόνες της καραντίνας και των κοινωνικών αποστάσεων, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να εκφράσουν τον θυμό τους στα social media.

Δείτε την gallery:

0_image-1.png

Ένας μάρτυρας είπε ότι έσπασαν την πόρτα στις τουαλέτες των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε έναν κοινοτικό κόμβο, το καταφύγιο της στάσης λεωφορείων και η αυλή της εκκλησίας χρησιμοποιήθηκαν ως τουαλέτα, όπου απορρίφθηκαν μπουκάλια και πλεκτά υφάσματα.