Το σημείο στο Ιόνιο που συναγωνίζεται το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Το σημείο στο Ιόνιο που συναγωνίζεται το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Ένα μέρος μαγικό που συγκλονίζει τους πάντες

Αν ένα σημείο στην Ελλάδα φημίζεται για την συγκλονιστική θέα στο ονειρικό ηλιοβασίλεμα, αυτό δεν είναι άλλο από την Σαντορίνη, η φήμη της οποίας κάνει τον γύρο του κόσμου μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη εικόνα της.

Οι περισσότεροι, λοιπόν, στην ερώτηση από πού μπορεί να απολαύσει κανείς την πιο μαγική θέα στο ηλιοβασίλεμα απαντούν αβίαστα «από την Σαντορίνη».

Οι πιο «ψαγμένοι», ωστόσο, έχουν ακόμη μία απάντηση, η οποία προσφέρει εξίσου μαγικές εικόνες. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Ερημίτη, στους Παξούς, ένα σημείο όπου η απεραντοσύνη του Ιονίου χάνεται στο σημείο που η πύρινη σφαίρα βουτάει στη θάλασσα.

Στη δυτική πλευρά του ανέγγιχτου από τον μαζικό, ακόμα, τουρισμό νησιού του Ιονίου συναντάται η συγκεκριμένη τοποθεσία, η οποία έλκει σε καθημερινή βάση τόσο τους ρομαντικούς, όσο και τους πιο ρεαλιστές, που θέλουν να απολαύσουν στο μεγαλείο της τη μαγεία της φύσης που απλώνεται μπροστά τους.

Όλες οι πιθανές αποχρώσεις ενός ηλιοβασιλέματος δίνουν το χρώμα τους στον ορίζοντα μαγνητίζοντας τα βλέματα όλων. Λόγω της δυτικής τοποθεσίας, η θέα, σε συνδυασμό με τα απότομα λευκά βράχια ολόγυρα που κάνουν το τοπίο ακόμη πιο επιβλητικό, στην κυριολεξία κόβει την ανάσα. Στην περιοχή υπάρχει και η ομώνυμη παραλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ