Αυτή τη φράση χρησιμοποιεί το κάθε ζώδιο, όταν στριμωχτεί

Αυτή τη φράση χρησιμοποιεί το κάθε ζώδιο, όταν στριμωχτεί

Το κάθε ζώδιο φυσικά έχει και τον δικό του διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα δανείζεται και την φράση ενός διάσημου προσώπου και ξεγλιστρά ακόμα πιο εύκολα.

Το κάθε ζώδιο φυσικά έχει και τον δικό του διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα δανείζεται και την φράση ενός διάσημου προσώπου και ξεγλιστρά ακόμα πιο εύκολα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη φράση του Marlon Brando «Όταν κάποιος τραβάει το δικό του δρόμο, δεν κινδυνεύει να τον προσπεράσουν», οι Κριοί αιτιολογούν την αμετανόητη βιασύνη και τον χαριτωμένο εγωισμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν χάνω ποτέ την αυτοκυριαρχία μου απλώς μερικές φορές δεν την έχω πρόχειρη» επεξηγεί ο Ταύρος όπως και ο Jack Nicholson, τις στιγμές που ωρύεται στο εκάστοτε υαλοπωλείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει αυτό που κάνω, δεν σημαίνει ότι σας οφείλω κάτι» ανασύρει ο Δίδυμος από τον Bob Dylan, προκειμένου να επιδείξει τα όρια της αφοσίωσής του, που είναι στενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, είναι να αφήνεις τον άλλον στην ησυχία του» λέει ο Καρκίνος, όταν για άλλη μια φορά βαριέται να κάνει αυτό που του ζητούν, ενθυμούμενος τη φράση της Meryl Streep.

ΛΕΩΝ

«Η πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της φτώχειας αλλά της χυδαιότητας» σκέφτεται ένας Λέων, σε μια σπάνια κρίση αυτογνωσίας για την εξαπλωμένη του πληθωρικότητα, υμνώντας την Coco Chanel για τη φράση της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Η καλύτερη στιγμή για να σχεδιάσεις ένα βιβλίο είναι ενώ πλένεις τα πιάτα» σκέφτονται οι Παρθένοι, προσπαθώντας να συνδυάσουν το πνεύμα τους με την πεζή καθημερινότητα, μέσα από την επινοητική Agatha Christie.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

«Υπήρξα πολύ ευτυχισμένη, πολύ πετυχημένη, πολύ όμορφη, πολύ διάσημη, πολύ πλούσια και πολύ δυστυχισμένη» παραδέχεται ο Ζυγός βάσει του προτύπου του ζωδίου την Brigitte Bardot, σε μία από τις ναρκισσιστικές και συναισθηματικές παραδοχές του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κάθε πράξη δημιουργίας είναι πρώτα μια πράξη καταστροφής», υπενθυμίζει ο Σκορπιός στον εαυτό του εμπνεόμενος από τον Pablo Picasso, τις στιγμές που ετοιμάζει το κεντρί του για μια νέα «επίθεση».

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου» ανταπαντά ένας Τοξότης μέσα από τη φράση του Jim Morrison, όταν τον ζορίζουν με ανεπιθύμητες υποδείξεις για την περιπλανώμενη φύση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ο μόνος λόγος για να βγάλεις λεφτά είναι για να μπορείς να πεις σε ένα μεγαλόσχημο καθίκι να πάει στο διάολο». Σκέφτεται ο Αιγόκερως μέσα από τον Humphrey Bogart, όταν προσπαθεί να εκπληρώσει τις υψηλές φιλοδοξίες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στην αφθονία νερού, o ανόητος είναι διψασμένος», λέει ο Υδροχόος όταν θέλει να προβάλει το πνεύμα του έναντι στις βαρετές διαφωνίες των άλλων, με τον Bob Marley για καθοδηγητή του.

ΙΧΘΥΕΣ

«Το πρόβλημα με τους ανθρώπους που δεν έχουν πάθη και αμαρτίες, είναι ότι σίγουρα έχουν κάποιες πολύ ενοχλητικές αρετές» λέει ο Ιχθύς μέσα από την Liz Taylor, για να κάνει το παραμύθι της φαντασίας του πιο πειστικό και με ωραίο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ