Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λάθος προπονητή πήρε απο τον Βόλο ο Ατρόμητος. Δεν έπρεπε να επιλέξουν τον Λόπεθ. Τον Αχιλλέα χρειάζονταν
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πώς θα βρείτε το κινητό σας ενώ είναι στο αθόρυβο

Πώς θα το βρει κάποιος χωρίς να ψάχνει για αρκετή ώρα, ορισμένες φορές, σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή σε κάθε θήκη της τσάντας; Η τεχνολογία δίνει για άλλη μια φορά τη λύση.

Πώς θα βρείτε το κινητό σας ενώ είναι στο αθόρυβο | to10.gr

Έχει συμβεί σε όλους: Να αναζητούν το κινητό τους και να μην μπορούν να το βρουν -μέσω του ήχου κλήσης- γιατί είναι στο αθόρυβο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα το βρει κάποιος χωρίς να ψάχνει για αρκετή ώρα, ορισμένες φορές, σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή σε κάθε θήκη της τσάντας; Η τεχνολογία δίνει για άλλη μια φορά τη λύση:

Για όσους έχουν συσκευή Android, τότε υπάρχει το Google Device Manager. Η διαδικασία: Μπαίνουμε σε αυτή την εφαρμογή από άλλη συσκευή (σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet).

Στέλνοντας ένα σήμα στο κινητό, παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και τκινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά. Συγκεκριμένα συνδέεις στον λογαριασμό Gmail σου από το android.com/devicemanager και επιλέγεις την επιθυμητή δράση (Ring), ρυθμίζοντάς το στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου.

Κάτι ανάλογο υπάρχει και για τους χρήστες iPhone. Μπαίνεις στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγεις τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σου για να το βρεις. Χτυπάει τόσο δυνατά που αποκλείεται να μην εντοπιστεί.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από