Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποτύχει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Να τα λέμε και αυτά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Google Lens: Μπορεί πλέον να κάνει copy-paste σε χειρόγραφες σημειώσεις

Απαραίτητη προϋόθεση για να μπορεί ο χρήστης να κάνει Copy-Paste σε χειρόγραφο έγγραφο, είναι τα γράμματα να είναι καθαρά και ευανάγνωστα.

Google Lens: Μπορεί πλέον να κάνει copy-paste σε χειρόγραφες σημειώσεις | to10.gr

Μία πολύ χρήσιμη λειτουργία ήρθε να προσθέσει η Google στη περίφημη Google Lens. Οι χρήστες πλέον έχουν τη δυνατότητα να αντιγράψουν και να κάνουν επικόλληση χερόγραφες σημειώσεις από τηλέφωνο σε υπολογιστή, μέσω της λειτουργίας. Φυσικά, υπό τον όρο τα γράμματα να είναι καθαρά και ευανάγνωστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτή τη νέα δυνατότητα είναι να διαθέτει την τελευταία έκδοση του Google Chrome, καθώς και την αυτόνομη εφαρμογή Google Lens είτε σε Android, είτε σε iOS λογισμικό. Θα πρέπει ακόμη να είναι συνδεδεμένος στον ίδιο λογαριασμό και στις δύο συσκευές.

Το Copy-Paste γίνεται πολύ απλά, στρέφοντας την κάμερα του τηλεφώνου σε οποιοδήποτε χειρόγραφο έγγραφο, επιλέγοντάς το και στη συνέχεια πατώντας «Αντιγραφή». Μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε έγγραφο στα «Google Docs», να πατήσετε «Επεξεργασία» και μετά «Επικόλληση». Και.. έτοιμο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από