Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου φέρνει συναρπαστικά γεγονότα!

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου φέρνει συναρπαστικά γεγονότα!

Έχει τα «πονηρά» σημεία της, που χρήζουν προσοχής!

Σε σύγκριση με κάποιες από τις εκλείψεις που έχουν προηγηθεί, η Ηλιακή έκλειψη στην 1η μοίρα του Καρκίνου δείχνει «γατάκι», έχει ωστόσο κι αυτή τα «πονηρά» σημεία της, που χρήζουν προσοχής.

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις αντιθέσεις των Φώτων με τον αστρικό Δία και τον αστρικό Πλούτωνα, όψεις που αφήνουν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν φυσικές καταστροφές μεγάλης κλίμακας (ιδιαίτερα σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις), ενώ στην διεθνή επικαιρότητα μπορεί να βρεθεί κι ένα μεγάλο ναυάγιο. Όλα αυτά τόσο άμεσα όσο και μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ίσως μάλιστα να έχει να προσθέσει… κάτι και η Σεληνιακή Έκλειψη που ακολουθεί στις 5 Ιουλίου.

Με βάση πάντως τις «γραμμές» του Άρη στο αστροχαρτογράφημα της Ηλιακής έκλειψης, στην κορυφή της λίστας επικινδυνότητας βρίσκονται η Ινδία, η Σρι Λάνκα, το Πακιστάν, το Καζακστάν, η κεντρική Σιβηρία, το Μεξικό αλλά και κάποιες Πολιτείες των ΗΠΑ (Τέξας, Οκλαχόμα, Κάνσας, Νεμπράσκα). Σήμα SOS εκπέμπουν επίσης η Δυτική Αφρική, η Ισλανδία, η Νέα Ζηλανδία και κάποια νησιωτικά συμπλέγματα βορειότερα στον Ειρηνικό ωκεανό (Νέες Εβρίδες, Νέα Καληδονία)

Επιπλέον, η κοσμική «επιβάρυνση» παραπέμπει σε κινδύνους από την χρήση πυρηνικής ενέργειας κι αυτό βέβαια αφορά τα κράτη που έχουν πυρηνικά εργοστάσια ή… όπλα!

Κατά τα άλλα, με την συνδρομή του Δία και του Πλούτωνα ή έκλειψη γίνεται ιδιαίτερα «παρεμβατική» σε οικονομικά ζητήματα, που αφορούν πρωτίστως τα «μεγάλα καράβια», δηλαδή τις τράπεζες, τα funds, τις πολυεθνικές και τα χρηματιστήρια. Συγχωνεύσεις, εξαγορές κι ίσως ένα μεγάλο «ράλι» στις αγορές θα αναδιανείμουν τον παγκόσμιο πλούτο, κάνοντας –ως είθισται- κάποιους οικονομικούς κολοσσούς ακόμη πιο ισχυρούς. Παράλληλα, στο «κάδρο» μπαίνουν και οι χρηματοδοτήσεις-δανειοδοτήσεις κρατικών προϋπολογισμών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του lockdown, όσο «αβαντοδόρικη» είναι όμως η έκλειψη για τα μεγάλα κεφάλαια και τα συμφέροντα που υπηρετούν, άλλο τόσο προβληματική μπορεί να αποδειχθεί για τις μικρότερες επιχειρήσεις, τον «πτωχό λαό» και τα εργασιακά του δικαιώματα.

«Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» και τα έχει βέβαια αυτά η… καπιταλιστική ανάπτυξη!

Στο αστροχαρτογράφημα της έκλειψης οι «γραμμές» του Δία και του Πλούτωνα υποδεικνύουν ως πιθανούς τόπους ενεργοποίησή του χρηματοπιστωτικού ή επενδυτικού πυρετού την Νέα Υόρκη με την… Wall Street της, την Μαδρίτη (Ισπανία), την Σιγκαπούρη, το Μπαλί, την Κολομβία και το Περού.

Ο «πακτωλός» χρημάτων πάντως και οι «big business» θα περάσουν κι από τα μέρη μας, αφού η έκλειψη γίνεται στον 2ο γενέθλιο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδος.
Με άλλα λόγια η «μεγάλη μάσα» συνεχίζεται, ίσως όμως να βγουν στο φως και κάποιες «μαφιόζικες» πρακτικές στα πλαίσια μιας «αλλαγής φρουράς» ανάμεσα στα παλιά μεγάλα συμφέροντα και τα νέα… επερχόμενα!

Κάτι σαν «ο θάνατός σου η ζωή μου»…

Όσον αφορά δε την επί προσωπικού επιρροή της έκλειψης, «πιάνει» όσους/ες έχουν «κάτι» σημαντικό στην 1η μοίρα των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) αλλά και στην 7η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Οι εξελίξεις που αναμένονται είναι οικονομικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, από εκεί και ύστερα όμως μένει το να αξιολογηθεί η κάθε περίπτωση χωριστά ανάλογα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε γενέθλιου χάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ