Αρχηγός Μπέρνλι για πανό: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος με αυτό που έγινε»

Αρχηγός Μπέρνλι για πανό: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος με αυτό που έγινε»

Ο Μπεν Μι, αναφέρθηκε στο ιπτάμενο πανό που υπήρξε πάνω από το στάδιο της Μάντσεστερ Σίτυ, το οποίο έγραφε «White Lives Matter Burnley», εκφράζοντας την δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του.

Ο αρχηγός της Μπέρνλι, Μπεν Μι, δεν θέλησε να σταθεί στην βαριά ήττα της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτυ (5-0) αλλά στο περιεχόμενο του πανό που πέταξε πάνω από το «Έτιχαντ». Μία μερίδα οπαδών των φιλοξενούμενων έγραψε στο μήνυμα «White Lives Matter Burnley» το οποίο σημαίνει ότι «Οι ζωές των λευκών μετρούν».

Το γεγονός να προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό και εκνευρισμό στις τάξεις της Μπέρνλι η οποία με ανακοίνωσή της καταδίκασε το συμβάν. Μάλιστα, την ίδια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν γονατίσει κατά του ρατσισμού, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού για την 3οη αγωνιστική της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Μπεν Μι είπε: «Μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο αλλά θέλω να σχολιάσω ένα άλλο πράγμα πρώτα. Αισθάνομαι ντροπιασμένος που υπάρχει ένα μικρό γκρουπ οπαδών που έκαναν αυτό που έκαναν στο γήπεδο. Είμαστε στον 21ο αιώνα και χρειάζονται εκπαίδευση για να μάθουν τι συμβαίνει. Eίμαι πραγματικά εκνευρισμένος. Χάνουμε το νόημα του ‘Black Lives Matter’. Ακούγαμε φήμες ότι πρόκειται να συμβεί πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε ισότητα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ