Ο… οργανωτής Βαλμπουενά και η πωρωτική ομιλία Φορτούνη στους οπαδούς! (vid)

Ο… οργανωτής Βαλμπουενά και η πωρωτική ομιλία Φορτούνη στους οπαδούς! (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης έδωσε το σύνθημα για ευρωπαϊκό με μία πωρωτική ομιλία και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δείτε τον... οργανωτή της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, Ματιέ Βαλμπουενά, που δήλωσε πως αγαπά τον Ολυμπιακό!

«Σας θέλουμε δίπλα μας και στο ευρωπαϊκό και σε όλα». Η ομιλία του Κώστα Φορτούνη πώρωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και όπως ήταν φυσικό ακολούθησε αποθέωση.

Δεν είναι κάτι καινούριο. Από την αρχή της χρονιάς φαίνεται. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με αρχιτέκτονα τον Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει το χτίσιμο μίας νέας αυτοκρατορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και την επίτευξη σπουδαίων επιτυχιών στην Ευρώπη.

Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ήταν επιτακτική ανάγκη καθώς τέσσερα χρόνια μακριά από τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ήταν πολλά. Με τους παίκτες του Μαρτίνς να ξεπερνούν και αυτό το εμπόδιο και πλέον να βρίσκονται δύο παιχνίδια μακριά από το νταμπλ! Την ερχόμενη Κυριακή (28/6, 21:30), με νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ θα κατακτήσουν και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ενώ φυσικά υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην «Ένωση» και πάλι.

Μετά το τέλος του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» τους Ματιέ Βαλμπουενά και Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι με τη σειρά τους τους ευχαρίστησαν. Αρχικά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Βαλμπουενά οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τους οπαδούς και τα συνθήματα που έλεγαν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν ξέρει μόνο εντός γηπέδου να οργανώνει… μαεστρικά.

Έπειτα, ακολούθησε μία πωρωτική ομιλία του Κώστα Φορτούνη. Μία από αυτές τις ομιλίες για τις οποίες «διψούν» οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της εποχής μας ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ομάδας που βρέθηκαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για να στηρίξουν τους παίκτες του Μαρτίνς και εν συνεχεία τους ζήτησε να παραμείνουν πλάι στον σύλλογο. Στα πάντα. Στο ευρωπαϊκό και σε όλα όσα έρχονται. Γιατί αυτά που έρχονται είναι ακόμη καλύτερα από αυτά που έχουν γίνει ήδη!

Ο Φορτούνης έδωσε το σύνθημα: «Ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας, σας ακούγαμε σε όλο το παιχνίδι. Πήγαμε στον τελικό. Σας θέλουμε δίπλα μας πάντα και στο ευρωπαϊκό και σε όλα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, συνεχίζουμε».

Ο Βαλμπουενά ακολούθησε λέγοντας «Αγαπώ τον Ολυμπιακό»!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ