Θετικός στον κορωνοϊό ο Κάρλος Μπιλάρδο (pic)

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κάρλος Μπιλάρδο (pic)

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Κάρλος Μπιλάρδο, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο «θρύλος» της Εστουντιάντες και πρώην προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Κάρλος Μπιλάρδο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έπειτα από σχετικές εξετάσεις που έκανε. Ο 82χρονος ζει από το 2018 σε γηροκομείο, ενώ το όνομά του συνδυάστηκε με τρομερές στιγμές ως προπονητή αλλά και ως ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος παίκτης, αγωνίστηκε με επιτυχία στην χώρα του, ως κεντρικός μέσος, με τις φανέλες των Σαν Λορένζο, Ντεμπορτίβο Εσπανιόλ και Εστουντιάντες. Με την τελευταία, μάλιστα, κατέκτησε τρία Κόπα Λιμπερταδόρες και ένα διηπειρωτικό, καταγράφοντας 175 συμμετοχές και 11 τέρματα. Όλα αυτά τον οδήγησαν στην άκρη του πάγκου της, ένα χρόνο αφότου τερμάτισε την καριέρα του, καταγράφοντας συνολικά έξι σεζόν σε τέσσερις διαφορετικές χρονιές (!).

Επίσης, ήταν ο προπονητής που οδήγησε την εθνική Αργεντινής του Ντιέγκο Μαραντόνα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 στα γήπεδα του Μεξικό. Φυσικά, στην χώρα του «τανγκό» αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες προσωπικότητες αφού σε εκείνη την διοργάνωση, η Αργεντινή τελείωσε αήττητη το τουρνουά. Ανάρτηση, σχετικά με το γεγονός έκανε η Εστουντιάντες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ