Τέβες: «Θα δωρίσω όλο το συμβόλαιο σε φιλανθρωπίες»

Τέβες: «Θα δωρίσω όλο το συμβόλαιο σε φιλανθρωπίες»

Ο Κάρλος Τέβες ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπόκα Τζούνιορς και αποφάσισε όσα λεφτά λάβει να δωρίσει σε φιλανθρωπίες.

Η Μπόκα Τζούνιορς αποφάσισε να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κάρλος Τέβες παρότι πατάει τα 36 του χρόνια. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν θετικός να συνεχίσει στην αγαπημένη του ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, με τον ίδιο να αποφασίζει να προβεί σε μία πολύ όμορφη κίνηση.

Όπως δήλωσε ο έμπειρος φορ στο «Radio La Red», αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα από το νέο συμβόλαιο, μαζί με τα μπόνους, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μάλιστα, μέσα στην συμφωνία θα υπάρχει όρος που θα λέει που ακριβώς θα πηγαίνουν τα χρήματα, αντί να τα λαμβάνει εκείνος. Επίσης, ο διεθνής Αργεντινός μετράει φέτος 9 τέρματα σε 17 συμμετοχές ενώ συνολικά, έχει φτάσει τα 41 γκολ και τις 21 ασίστ μέσα σε 126 αγώνες.

Αναλυτικά είπε: «Θα μείνω στη Μπόκα , θέλω άλλη μία ευκαιρία για το Copa Libertadores. Θα δωρίσω όλο το συμβόλαιο μου και τα μπόνους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σε ανθρώπους που χρειάζονται εμβόλια, φάρμακα, φαγητό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα βάλω στο συμβόλαιο που θα πάνε τα χρήματα, δεν τα θέλω. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω μετά τον Δεκέμβριο. Μπορεί να πάω για έξι μήνες στην Κορίνθιανς ή στη Γουέστ Χαμ. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, θα το αποφασίσω. Στην Αργεντινή παίζω μόνο στην Μπόκα, αυτό είναι σίγουρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ